CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

Apeje.com Sell Stuff And Buy Things - Create Ads For Free (Apeje Iklan Percuma)


Saya mencuba website Apeje.com untuk mengiklan servis. Laman webnya ala-ala craiglist tetapi buatan anak tempatan. Pada pendapat saya, laman web pengiklanan percuma ini akan pergi lebih jauh. Anda rasa dari mana pendapatan laman web ini akan perolehi sebab memberi perkhidmatan free? Sudah tentu tuan empunya website akan mendapat duit daripada pengiklan atau advertiser tetapi buat masa sekarang masih belum ada lagi sebab website ini baru dibuka kepada umum, kira dalam dua tahun iaitu 2010 sehingga 2011. Mungkin laman web ini juga akan menjadi setanding mudah.my ? Siapa tahu bukan? Untuk menajadi laman web yang berjaya perlukan masa untuk berdiri kukuh, oleh itu marilah kita sama-sama memberi sokongan kepada website anak tempatan kita ini ya! :)

P/s: Anda boleh mencuba apeje.com ini dengan sign in guna akaun facebook anda dan iklan lah apa saja secara percuma!

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Apeje.com Sell Stuff And Buy Things - Create Ads For Free (Apeje Iklan Percuma) By Rohaizad. Published: 29.3.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...