Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

26 Apr 2011

Drama Bersiri Juvana - Lakonan Zahiril Adzim, Bront Palarae MantapMenurut gua, kecoh sekejap di laman sosial Twitter dan Facebook dengan komen-komen berkenaan drama siri terbaru yang disiarkan di TV3 iaitu JUVANA. Dari laman sosial Twitter, contohnya, para penonton yang menyaksikan drama bersiri itu menggunakan hashtag #Juvana untuk memberikan komen berkenaan drama tersebut. Rata-rata yang menonton memuji jalan cerita dan lakonan pelakon drama bersiri yang diarahkan oleh Faisal Ishak.Berdasarkan tinjauan yang dilakukan menerusi Twitter Sentiment (hanya mengenalpasti tweet dalam Bahasa Inggeris sahaja), hampir 90% penonton memuji drama bersiri lakonan Zahiril Adzim, Bront Palarae, Izreen Azminda, Beto Kushairy dan barisan bakat-bakat baru seperti Johan Ariff, Syazwan Zulkifly, Wan Atiqa Farhana, Adam Shah, Khairul Mohamed, Syukri Yahaya, Riki Rikando, Idzham Ismail, Helmi dan Talha Harith.Bagi yang memiliki akaun Twitter, anda boleh mengikuti perkembangan terkini pengarah dan pelakon Juvana berikut dengan melakukan pencarian #juvana di Twitter anda.

Pengarah - @faisalskis
Warden Raja - @Bront_Palarae
Cikgu Ariffin - @Beto_Kusyairy
Daim - @zahiriladzim
Apek - @SyazwanZulkifly
Ayam - @AdamShahz
Black - @talha_harith
Fit - @shukriyahaya
Panjang - @Idzham_IsmailBagi penonton yang ketinggalan menyaksikan episod 1 drama bersiri JUVANA, sila layari episod terdahulu di www.Tonton.com.my.Anda meminati lakonan beliau? Cuba tengok di dalam blog beliau yang jiwang dan kreatif iaitu blog Zahiril Adzim.

Untuk melihat gambar Zahiril Adzim terkini dan mendekati  beliau dengan lebih dekat,

Facebook: LIKE Facebook Zahiril Adzim
Twitter: follow Twitter Zahiril Adzim.

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Drama Bersiri Juvana - Lakonan Zahiril Adzim, Bront Palarae Mantap By Rohaizad. Published: 26.4.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...