CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

Isu Skandal Video Seks: Khairy Jamaluddin Menafikan Beliau Pelakonnya


Khabar angin terbaru mengenai skandal video seks di Malaysia melibatkan orang politik di Malaysia iaitu Khairy Jamaluddin. Hmm.. satu lagi babak lucah bakal dipertontonkan untuk rakyat Malaysia.. Kenapa ya trend orang berpolitik mula melucahkan diri mereka? Apa sudah tidak ada akhlak dan moral mereka ini sehingga sanggup buat apa sahaja demi kuasa dan politik? Diharap mereka yang terlibat tolonglah hentikan aksi-aksi yang memualkan rakyat Malaysia agar orang luar tidak membuat andaian yang politik Malaysia ini memang bertaraf rendah memainkan isu yang murahan..

Dakwaan kononnya turut wujud rakaman video seks membabitkan Ketua Pemuda Umno, Khairy Jamaluddin sengaja ditimbulkan pihak tertentu bagi mengalih tumpuan rakyat daripada isu sama mengaitkan Penasihat PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Khairy ketika ditanya media berhubung perkara berkenaan berkata, ia adalah satu usaha yang tidak berasas untuk menjatuhkan dirinya.

"Saya melihat ini satu usaha untuk mengalih pandangan dan tumpuan rakyat daripada skandal yang melibatkan pemimpin pembangkang.

"Ia kisah lama yang sebenarnya keluar pada pilihan raya umum (PRU) yang lepas untuk menjatuhkan saya tetapi tidak berjaya,” katanya kepada pemberita selepas Majlis Pelancaran Jelajah 1Malaysia ”Jom Kedah” di Pokok Sena hari ini.

Beliau mengulas kenyataan Ketua Cabang PKR Rembau, Badrul Hisham Shaharin dalam sebuah harian berbahasa Melayu hari ini, berhubung dakwaan kononnya wujud video seks melibatkan Khairy.

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Isu Skandal Video Seks: Khairy Jamaluddin Menafikan Beliau Pelakonnya By Mohd Rohaizad. Published: 9.4.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...