CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

Kes Artis Pecah Rumah? Hanyalah Penyanyi Karaoke! (Kesilapan Teknikal))


Berkenaan dengan kes seorang artis lelaki yang dikatakan pecah rumah / merompak / mencuri sebenarnya hanyalah penyanyi karaoke! Semalam, heboh satu Malaysia apabila tersebarnya berita TV3 mengenai seorang artis lelaki bujang yang berusia 29 tahun tahun, berasal daripada Terengganu ditangkap gara-gara kes pecah rumah. ‘Artis misteri’ ini dikatakan pernah menjadi artis rakaman di Kuala Lumpur dan pernah memenangi pertandingan Rock & Balada.Sebentar tadi, sumber dalaman kami mengesahkan bahawa “artis misteri” tersebut bukannya seorang artis, sebaliknya hanyalah penyanyi taraf karaoke yang tak perlukan sebarang publisiti pun. Ketika ‘artis misteri’ ditangkap, dia memberitahu pihak wartawan bahawa dia pernah bekerja (bukan sebagai penyanyi) di sebuah syarikat rakaman di Kuala Lumpur.

‘Artis misteri’ ini memberitahu lagi, 2 tahun lepas dia ingin mengeluarkan album sendiri, namun tidak cukup duit. Pernah juga memenangi satu pertandingan taraf karaoke di Terengganu. Setelah gagal menerbitkan album, dia kembali semula ke Terengganu dan mula terlibat dalam dunia dadah & jenayah.

Kami pasti ini kesilapan teknikal. Berkemungkinan besar ‘artis misteri’ ini berada dibawah pengaruh dadah ketika diwawancarakan. Kesian abang wartawan yang di temberang oleh ‘artis misteri’ ini. (Ohbulan)

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Kes Artis Pecah Rumah? Hanyalah Penyanyi Karaoke! (Kesilapan Teknikal)) By Unknown. Published: 19.5.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...