CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

Khairul Fahmi & Elia (Gambar Majlis Pertunangan)


Khairul Fahmi, pemain bola pasukan Malaysia iaitu penjaga gol gawang Malaysia yang mengharumkan nama negara ketika Piala AFF Suzuki dikatakan telah mengikat tali pertunangannya bersama pasangan hati, Elia. Dibawah ini sedikit gambar majlis pertunangan Khairul Fahmi dan Aimie Harmelia. Tema majlis pertunangan mereka ala-ala Arab, pakaian pak sheikh dan berpurdah.Kami terbaca persiapan majlis pertunangan di blog Elia, JejariRuncing. Walaupun tidak dinyatakan dengan jelas, namun satu Malaysia sudah tahu siapakah gerangan lelaki tersebut. Aha, kami yakin peminat Khairul Fahmi yang berjantina wanita gigit jari.Mereka sepatutnya mengikat tali pertunangan lebih awal, namun atas sebab-sebab peribadi, ditangguhkan terlebih dahulu. Secara diam-diam, rupanya Khairul Fahmi sudah pun menghantar rombongan meminang untuk menyunting Elia, si kekasih hati.Kami para peminat ingin mengucapkan tahniah buat Khairul Fahmi & Elia, harap dapat langsungkan majlis pernikahan perkahwinan secepat mungkin. Bukan apa, ramai sangat yang minat Khairul Fahmi ni. -Ohbulan.

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Khairul Fahmi & Elia (Gambar Majlis Pertunangan) By Unknown. Published: 19.5.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...