Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

24 Mei 2011

Liyana Jasmay & Fizz Fairuz Bercinta? Mesra Di Twitter

Betul ke Liyana Jasmay dan Fizz Fairuz bercinta? Terdapat gambar mesra bibit cinta di laman Twitter mereka. Sejak awal-awal lagi, kami sudah terbaca status-status Twitter antara Liyana Jasmay (LJ) dan Fizz Fairuz, namun sangkaan awal kami, sudah pasti mereka berdua hanya bergurau, kerana Fizz dan LJ sudah terkenal dengan sikap suka bergurau. Ke anda semua kena dengan tipu sandiwara lakonan hebat mereka?
 Gambar Mesra Liyana Jasmay & Fizz Fairuz
Tapi bila kami perhatikan twitter mereka, sehingga hari ini, LJ dengan beraninya memanggil Fizz dengan gelaran B..? malah, LJ juga sering tercari-cari Fizz, seolah-olah dia sedang mengambil berat dengan keadaan pelakon lelaki itu.

 Gambar Mesra Liyana Jasmay & Fizz Fairuz Di Twitter

Jawapan Fizz juga tidak kurang meragukan, biarpun belum pernah mengatakan hubungan cinta antara dia dan Almy Nadia telah terputus, namun, Fizz kelihatan berani menjawab twitter LJ itu dengan ayat-ayat cinta juga.

Benarkah mereka berdua bercinta? atau sekadar hanya propaganda sahaja?, kita tunggu dan lihat kenyataan mereka nanti?

 Gambar Kata-kata Cinta Liyana Jasmay & Fizz Fairuz Di Twitter

Benarkan LJ mengkhianati Almy Nadia? dan benarkah LJ sudah tawar hati dengan Syamsul Yusof? hanya mereka sahaja yang ada jawapan ini?

Kami harap tidak akan ada pergaduhan antara Liyana Jasmay dan Almy Nadia dikemudian hari. 

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Liyana Jasmay & Fizz Fairuz Bercinta? Mesra Di Twitter By Rohaizad. Published: 24.5.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...