CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

Nikah: Yassin Senario & Farrah (Majlis Perkahwinan)


Betul ke Yassin Senario dah bernikah? Dipercayai pengantin wanita tersebut bernama farrah. Kiriman beberapa keping gambar seorang peminat mengenai majlis perkahwinan Yassin Senario bersama seorang wanita lengkap dengan sepasang baju pernikahan menimbulkan tanda tanya.Pada pengamatan beberapa peminat, didapati kemungkinan besar Yassin Senario baru sahaja menamatkan zaman bujangnya bersama wanita yang dipercayai peminatnya sebagai Farahwahida Maharidan, 32 tahun, pada 15 Mei 2011 yang lalu. Mereka turut dikatakan berkenalan rapat di laman sosial Facebook sebelum mengambil keputusan untuk bernikah. Begitulah ceritanya..


Kalau tak silap, krew Melodi pernah menerjah Yassin ketika ABPBH 2010 & bertanyakan soalan mengenai perkahwinan. Namun, ketika itu Yassin tidak memberikan komen-komen yang panjang mengenai status perkahwinannya.Andai kata betul Yassin sudah bernikah, Kami peminat mengucapkan tahniah buat Yassin Senario. Kami doakan moga perkahwinan Yassin bahagia dan kekal sampai ke akhir hayat.

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Nikah: Yassin Senario & Farrah (Majlis Perkahwinan) By Unknown. Published: 16.5.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...