CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

Yana Samsudin Tiada Kekasih lepas Berpisah Pierre Andre


Pelakon Yana Samsudin (Yana), 27 tahun, tiada kekasih buat masa ini dan tidak terdesak untuk mempunyai kekasih selepas empat tahun berpisah dengan aktor Pierre Andre.
Ujar Yana, sekalipun dia belum menemui pengganti, hidupnya sentiasa dikelilingi kelompok rakan baik untuk mengadu atau berkongsi masalah."Selepas hubungan dengan Pierre berakhir, ada juga saya berkawan dengan beberapa lelaki tetapi tiada yang benar-benar serasi."Buat masa ini, saya tidak nampak mengapa perlu terdesak untuk mempunyai kekasih. Saya sentiasa ada sekumpulan teman baik untuk mengadu masalah atau bertukar pendapat," katanya yang ditemui di Menara Star, baru-baru ini.Tambah Yana, perkara tersebut tidak menjadi keutamaannya pada waktu ini kerana bukan mudah untuk mencari lelaki yang ikhlas dan terbuka menerima dirinya sebagai anak seni."Saya tidak mahu lelaki berkawan dengan saya kerana status selebriti yang saya miliki. Sebagai pelakon, agak sukar juga untuk mendapatkan pasangan yang begitu terbuka dan memahami bidang ini."Susah juga kalau teman lelaki itu seorang yang mudah cemburu dan tidak terbuka menerima pergaulan dalam dunia seni. Jadi, saya tidak mahu pening-pening untuk mempunyai kekasih," kata pelakon filem Kongsi ini.Menyentuh soal kerjaya, Yana kini sibuk di lokasi penggambaran filem Adnan Semp-it 2 arahan Ismail Bob Hasim sejak minggu lalu.Dalam filem sekuel ini, Yana yang masih menggalas watak Wawa bergandingan dengan Shaheizy Sam, Intan Ladyana dan Along (Raja Lawak). (MStar)

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Yana Samsudin Tiada Kekasih lepas Berpisah Pierre Andre By Unknown. Published: 17.5.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...