Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

1 Mei 2011

Zahiril Adzim Shera Aiyob Nikah 20 November 2011

 
 
Tahniah diucapkan kepada pelakon baru Zahiril Adzim dan pengacara Shera Aiyob yang bakal melangsungkan majlis pernikahan mereka pada 20 November 2011. Sama padan sama cocok dengan gabungan warna baju yang cantik. Kami peminat akan berdoa semoga hubungan kalian berdua kekal sehingga ke akhir hayat.
 
Sementara majlis resepsi perkahwinan akan dilakukan serentak untuk kedua-dua belah pihak pada 17 Disember tahun ini di Kuala Lumpur.

Bagaimanapun kedua-duanya terpaksa merahsiakan jumlah wang hantaran dan mas kahwin sehingga menjelang majlis pernikahan nanti.

Pasangan ini mengumumkan tentang majlis tersebut setelah selamat bertunang pada Ahad, di rumah keluarga Shera di Taman Tasek Indra, di sini.

"Syukur, alhamdulillah segala yang dirancang berjalan dengan baik. Saya berasa seronok dan teruja apabila selamat mengikat janji setelah lama cuba memikat hatinya.

"Hubungan cinta kami mula berputik sejak sama-sama berlakon dalam sebuah drama berjudul 'Ada Sesuatu Yang Tertinggal'," kata Zahiril yang segak memakai baju Melayu berwarna merah jambu, bersongkok dan bersamping.

Tambah pelakon yang sedang popular menerusi drama Juvana di TV3 ini, dia akan meneruskan kariernya dalam bidang lakonan sebelum mengambil cuti panjang selama sebulan sebelum menjelang hari pernikahannya.

Shera yang mengenakan persalinan berwarna sedondon dengan Zahiril rekaan Hatta Dolmat juga akan meneruskan kerjayanya sebagai pengacara Wanita Hari Ini dan pelakon. Terbaru, Shera muncul dalam filem Karak terbitan KRU Studios.

Kedua-duanya berkata, mereka saling menerima kekurangan dan kelebihan masing-masing kerana menganggap tiada manusia yang betul-betul sempurna.

Dalam majlis pertunangan tersebut, Zahiril memberi tujuh dulang hantaran dengan tema warna hijau manakala Shera membalas dengan 11 dulang hantaran berwarna merah jambu.

Shera memilih pelamin berkonsepkan Inggeris dengan tema warna putih dan merah jambu direka oleh Zaid Sulaiman dari Za'ha Wedding Planner manakala solekan daripada Art Of Beauty. (MStar)

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Zahiril Adzim Shera Aiyob Nikah 20 November 2011 By Rohaizad. Published: 1.5.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...