Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

20 Jun 2011

Buka Kedai E-Dagang Di Lot.my Dengan Modal Yang Rendah

 Tahukah Anda? Kini Anda Boleh Buka Kedai E-Dagang Secara Online Di Lot.my Dengan Modal Yang Rendah!

Apa Itu Lot.my? Kedai Online Percuma

Lot.my (www.lot.my) adalah tempat membuka kedai online percuma. Di Lot.my, sesiapa pun boleh buka kedai online sendiri dalam masa kurang 5 minit, walaupun kurang kemahiran IT.

E-Dagang Lot.my
 Gambar Laman Web Lot.my

Lot.my Merupakan Kedai Lengkap

Dengan Lot.my, anda boleh menjual dengan lebih sistematik – kedai anda tersusun, ratusan design cantik disediakan, stok dijaga secara automatik. Anda boleh terima pelbagai bentuk bayaran (tunai, cek, kad kredit, online transfer, dsb), dengan mudah. Dan banyak lagi ciri-ciri lain seperti analisa kedai, promosi, dsb.

Apa yang menarik, setiap kedai mendapat nama domain unik sendiri dengan percuma. Contohnya wau.lot.my, wedding.lot.my, waheeda.lot.my dan lain-lain untuk mudahkan anda membuat promosi.

Lot.my Login Semudah 4 langkah

Lot.my senang untuk dibuka membina kedai online di Lot.my dengan semudah 4 langkah. Anda hanya perlu mendaftar, kemudian pilih design dan tambahkan produk.

Lot.my menguruskan segala urusan teknikal, jadi anda boleh fokus kepada perkara yang lebih penting – seperti bagaimana mencari lebih ramai pelanggan dan menjana lebih banyak pendapatan.

Lot.my Merupakan Contoh Kedai Online

Tahuah anda yang kini sudah hampir 10,000 peniaga sudah membuka kedai online mereka sendiri di Lot.my, sejak ia dilancarkan tahun 2010 yang lalu.

Anda boleh lihat contoh ribuan kedai online lagi di www.lot.my/example 

Testimonial Lot.my

 Gambar Testimonial Media Kepada Lot.my

Testimonial Lot.my

Sejak dilancarkan, Lot.my telah memenangi pelbagai Anugerah dan mendapat sambutan media.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh merujuk di www.lot.my/buzz 

Oleh itu, cubalah bina kedai online sendiri di www.lot.my

P/s: Penulis sarankan kepada yang ingin buka kedai e-dagang secara online di Lot.my Jangan tunggu lagi! Dengan modal yang rendah anda boleh jadi ahli premium Lot.my Malah jika anda hendak buka secara percuma pun boleh di Lot.my Apa lagi? Jom jual barang di Lot.my

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Buka Kedai E-Dagang Di Lot.my Dengan Modal Yang Rendah By Rohaizad. Published: 20.6.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...