Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

1 Jun 2011

Filem Azura Versi Shahz Jaszle & Neelofa Ditayang 2012

Filem Azura versi lakonan Shahz Jaszle dan Neelofa akan Ditayangkan pada tahun 2012? Filem cinta Azura lakonan Jamal Abdillah dan Ogy Ahmad Daud sekitar 27 tahun lalu diolahkan semula dalam nafas yang baru, diarahkan oleh pengarah baru, serta barisan pelakon yang baru.

 Gambar Neelofa

Filem Azura Versi Jamal Abdillah dan Ogy Ahmad Daud

Dulu filem ini pernah menaikkan nama Jamal Abdillah sebagai seorang pelakon popular selepas memenangi Bintang RTM beberapa tahun sebelum itu. Watak heroin yang didokong oleh Ogy Ahmad Daud meninggalkan kesan yang mendalam buat penonton dan ia pernah mencatatkan sejarah sebagai filem Melayu Malaysia pertama yang mencapai pungutan box-office.

Gambar Shahz Jaszle

Filem Azura Versi  Shahz Jaszle dan Neelofa

Untuk versi terbaru ini, filem Azura 2011 terbitan produksi Ace Motion ini menerima arahan pengarah berbakat iaitu Aziz M Osman, akan mula ditayangkan pada tahun 2012. Azura 2011 membariskan pelakon baru Shahz Jaszle dan Neelofa sebagai peneraju utama. Menarik sekali, pelakon veteran Farouk Hussein turut digandingkan.

Pierre Andre Kahwin Kerabat Diraja?

Cuba anda tengok video trailer youtube online Filem Azura 2012 ini dibawah.Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Filem Azura Versi Shahz Jaszle & Neelofa Ditayang 2012 By Rohaizad. Published: 1.6.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...