CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

Kate Middleton Dulu Lesbian? Dakwa Sahabat Baik Sekolah


Betul Ke Kate Middleton Dulu Lesbian? Dakwa Sahabat Baik Sekolah Asramanya.
 
Sahabat karib Kate Middleton, Jassica Hay mendedahkan rahsia bahawa mereka pernah berciuman antara satu sama lain ketika belajar di sekolah asrama pada tahun 1996.
 
Jelas Jessica ketika itu Kate baru sahaja berusia 14 tahun dan seorang gadis yang pemalu yang tidak pernah mencium lelaki.

 Kate Middleton Seksi Bikini Atas Kapal Layar

"Saya mencium bibirnya namun kami membayangkan bahawa kami sedang berhadapan dengan seorang lelaki," ujarnya.

Gambar Saat Bahagia Pengantin Diraja

Dia juga menyangkal bahawa ciuman tersebut sebagai ciuman cinta dan mempunyai hubungan songsang.

"Ini hanya lambang persahabatan kami yang sangat rapat, lagi pula ketika itu kami sedang mabuk, hal seperti itu memang boleh terjadi dibawah kawalan," katanya.

 Gambar Hot Kate Middleton & Putera William Bikini Atas Kapal Layar

Bercerita tentang persahabatannya dengan wanita tersebut, Jesica memberitahu bahawa dia merupakan taman baik dan penjaga kepada Kate.

"Saya adalah pelindung, teman baik dan penjaganya yang sentiasa emmastikan dia terlibat dengan aktiviti sekolah, malah ketika dibiliknya, Kate menampal poster putera William dan sentiasa menganggap jodohnya bersama pemuda itu," tuturnya.

P/s: Macam-macam hal la dia orang ni.. cium-cium ikut suka ja Kate Middleton. Kan dah kena label lesbian Kate Middleton.

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Kate Middleton Dulu Lesbian? Dakwa Sahabat Baik Sekolah By Unknown. Published: 6.6.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...