Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

18 Jun 2011

Maharaja Lawak Minggu 12: Video Penuh Youtube Di JB

Disini penulis akan memaparkan video penuh youtube persembahan Maharaja Lawak minggu ke-12 yang bertempat di Johor Bahru (JB). Pada minggu ini ada penyingkiran, anda pasti dapat ramalkan siapa kan? Tentulah kumpulan R2 akan disingkirkan dengan persembahan yang kurang best daripada peserta yang lain.

Manakala kumpulan Jambu nyaris-nyaris disingkirkan tetapi berjaya masuk final disebabkan imuniti oleh pihak juri, adakah gosip mengenai Tauke Jambu memberi kesan kepada markah terkini undian sms para penonton?

Saksikan Video Penuh Youtube Persembahan Maharaja Lawak Minggu 12 Dibawah:
Video Kedudukan Markah Terkini Peratus Undian Maharaja Lawak Minggu 12 - JB
Video Persembahan Maharaja Lawak Minggu 12 - Nabil (Pusingan 1)
Video Persembahan Maharaja Lawak Minggu 12 - Kumpulan R2 (Pusingan 1)


Video Persembahan Maharaja Lawak Minggu 12 - Kumpulan Jozan (Pusingan 1)Video Persembahan Maharaja Lawak Minggu 12 - Kumpulan Jambu (Pusingan 1)Video Persembahan Maharaja Lawak Minggu 12 - Kumpulan Sepah (Pusingan 1)Video Persembahan Maharaja Lawak Minggu 12 - Nabil (Pusingan 2)Video Persembahan Maharaja Lawak Minggu 12 - Kumpulan R2 (Pusingan 2)Video Persembahan Maharaja Lawak Minggu 12 - Kumpulan Jozan (Pusingan 2)Video Persembahan Maharaja Lawak Minggu 12 - Kumpulan Jambu (Pusingan 2)Video Keputusan Penyingkiran Maharaja Lawak Minggu 12 Di JB


P/s: Penulis berharap anda semua terhibur dengan video penuh youtube Maharaja Lawak minggu ke-12 yang bertempat di Johor Baru (JB).

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Maharaja Lawak Minggu 12: Video Penuh Youtube Di JB By Rohaizad. Published: 18.6.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...