Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

23 Jun 2011

Malaysia Menang Kalahkan Lebanon 2-1

Tahniah Kepada Pasukan Bola Sepak Malaysia Menang Kalahkan Lebanon 2-1!

Malaysia tewaskan Lebanon 2-1 pada pusingan kedua kelayakan bola sepak Olimpik di Stadium Nasional Bukit Jalil, Kuala Lumpur, malam ini.

Skuad negara membuka tirai jaringan pada minit ke-8 menerusi Mohd Irfan Fazali dan gol kedua oleh Wan Zack Haikal Wan Nor pada minit ke-41.

 Gambar Harimau Malaya - Pasukan Bola Sepak Malaysia

Separuh masa kedua pasukan Lebanon menjaring satu gol melalui Chandie Atie pada minit ke-64 dan selepas itu Malaysia terpaksa bermain dengan sepuluh pemain apabila Gary Steven Robbart dibuang padang selepas dilayangkan kad kuning kedua.

Situasi itu memaksa pasukan kebangsaan Malaysia bertahan sehingga ke wisel penamat.

Pada pertemuan pertama di Beirut, Lubnan sebelum ini, kedua-dua pasukan terikat 0-0 tanpa jaringan. -Bernama.

Tengok Video Perlawanan Malaysia Menang Tewaskan Lubnan Dengan Jaringan 2-1Tengok Video Penuh Youtube Jaringan Gol Malaysia Tewaskan Lubnan 2-1 (Part 1)
Tengok Video Penuh Youtube Jaringan Gol Malaysia Tewaskan Lubnan 2-1 (Part 2)

Tengok Video Penuh Youtube Jaringan Gol Malaysia Tewaskan Lubnan 2-1 (Part 3)

Tengok Video Penuh Youtube Jaringan Gol Malaysia Tewaskan Lubnan 2-1 (Part 4)


Apa Komen mohdrohaizad.co.cc - Penulis dan para peminat bola sepak Malaysia begitu gembira dengan kemenangan Malaysia kalahkan Lebanon 2-1. Diharap pasukan Harimau Malaya akan terus gemilang dengan menewaskan pasukan-pasukan negara lain untuk mara ke sukan Olimpik.

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Malaysia Menang Kalahkan Lebanon 2-1 By Rohaizad. Published: 23.6.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...