Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

20 Jun 2011

Norman Hakim Nikah Memey Suhaiza Secara Sah

Betul Ke Norman Hakim Bakal Nikah Memey Suhaiza Secara Sah? 

Tidak Lama Lagi Majlis Perkahwinan Norman Hakim dan Memey Suhaiza Bakal Diadakan Dalam Tahun 2011 ini juga.

Sebelum ini kita dikejutkan dengan kes khalwat Norman Hakim bersama Memey Suhaiza yang disebut di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur telah memerintahkan waran tangkap disempurnakan terhadap pelakon Norman Hakim dan pasangannya Memey yang menghadapi pertuduhan berkhalwat tiga tahun lalu setelah mereka gagal hadir ke mahkamah suatu ketika dahulu.

Kini Norman Hakim dan Memey Suhaiza sudah bersedia untuk mengikat cinta secara sah, almaklumlah sebelum ini mereka sudah kahwin tetapi belum nikah. Hehehe..

Tengok Contoh Gambar Kad Undangan Jemputan Ke Majlis Perkahwinan Norman Hakim dan Memey Suhaiza Dibawah.

Nikah Memey Suhaiza Kahwin
 Gambar Hot Memey Suhaiza


Norman Hakim Nikah Memey Suhaiza
 Gambar Kad Undangan Majlis Perkahwinan Norman Hakim & Memey Suhaiza

 Gambar Kad Jemputan Majlis Pernikahan Norman Hakim & Memey Suhaiza

Nikah Norman Hakim Kahwin
 Gambar Hot Norman HakimP/s: Penulis dan peminat industri tanah air bersyukur yang Norman Hakim bakal bernikah dengan Memey Suhaiza secara sah. Bila dah sah tidak timbullah kontroversi hubungan terlarang mereka di media. Semoga Majlis Perkahwinan Norman Hakim dan Memey Suhaiza berjalan dengan lancar. Oh ya, jangan lupa jemput akak Abby Abadi ya nanti ke Majlis pernikahan tu. Tak sabar nak tengok.

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Norman Hakim Nikah Memey Suhaiza Secara Sah By Rohaizad. Published: 20.6.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...