Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

20 Jun 2011

Robin Coenraad Kekasih Siti Saleha, Pelakon Nora Elena?

Betul Ke Robin Coenraad Kekasih Siti Saleha, Pelakon Nora Elena? 

Tahukah anda yang populariti drama Nora Elena secara tidak langsung telah menaikkan nama heroin utama iaitu Siti Saleha. Menurut seorang peminat, lelaki yang bersama Siti Saleha dipercayai merupakan teman lelaki atau kekasih Siti Saleha yang bernama Robin Coenraad. Berkacukan Inggeris, nampaknya Siti Saleha turut memilih teman lelaki yang mempunyai keserasian darah kulit yang sama.

Siti Saleha pernah mengeluarkan kenyataan melalui sebuah portal media  mengakui mempunyai teman lelaki dan mempunyai darah kacukan seperti dirinya. Hasil daripada siasatan, kami mendapati teman lelaki Siti Saleha merupakan seorang eksekutif yang bekerja di sebuah universiti kreatif di Cyberjaya.

Siti Saleha Robin Coenraad Kekasih
 Gambar Robin Coenraad Dikatakan Kekasih Boyfriend Siti Saleha

Kami lihat kedua-dua pasangan ini amat secocok, sama padan. Diharap anda semua suka dengan gambar Siti Saleha dan teman lelakinya selepas ini.


P/s: Bagi penulis kacak bergaya juga kekasih buah hati boyfriend Siti Saleha ini. Adakah Robin Coenraad si kekasih Siti Saleha tidak Islam? Agak-agak bila Siti Saleha yang merupakan pelakon popular Nora Elena akan berkahwin dengan Robin Coenraad ya?

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Robin Coenraad Kekasih Siti Saleha, Pelakon Nora Elena? By Rohaizad. Published: 20.6.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...