CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

Ular Sawa Kepala Dua (Haiwan Unik)


 Betul Ke Ada Ular Sawa Kepala Dua? Betullah! Haiwan Unik Ini Dilahirkan Di Jerman.

Tahukah anda ada seekor anak ular sawa berkepala dua telah dilahirkan di Villingen-Schwenningen, selatan Jerman, lapor sebuah akhbar tempatan semalam. Ular sawa berkepala dua itu dimiliki oleh Stefan Broghammer yang kini membesar sepanjang 50.8 sentimeter dan berumur lebih setahun.

Gambar Ular Sawa Kepala Dua
 Gambar Ular Sawa Berkepala Dua - Stefan Broghammer

Menurut Stefan Broghammer bahawa ular sawa berkepala dua itu merupakan ular yang kedua diketahuinya mempunyai dua kepala. Ia tidak mempunyai biasa selain dikenali sebagai ular sawa diraja dan popular sebagai haiwan peliharaan oleh manusia. -Agensi

Tengok Video Ular Sawa Gergasi Yang Berjaya Ditangkap Kekenyangan.

Apa komen mohdrohaizad.co.cc - Begitulah ciptaan Allah S.W.T. yang mampu membuat keajaiban buat manusia untuk berfikir. Semoga ular sawa berkepala dua yang merupakan haiwan unik ini dipelihara dengan baik oleh tuannya.

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Ular Sawa Kepala Dua (Haiwan Unik) By Unknown. Published: 30.6.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...