Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

10 Jul 2011

Angry Birds Online Game Masuk Exam Fizik Singapura

Betul Ke Permainan Angry Birds Online Game Masuk Exam Fizik Di Singapura?

Hah? permainan Angry Birds pun boleh masuk exam peperiksaan ke? Biar betul? Hehe.. Kalau tak caya tengok dekat bawah. Contoh soalan periksa subjek fizik Angry Birds di Singapore.

Gambar Angry Birds Online Game Exam Fizik

Gambar Soalan Angry Birds Online Game Masuk Exam Fizik Di Singapore

Apa macam? boleh jawap tak soalan question physic Angry Birds tu? Bagi yang tak ambik subjek fizik memang terngangalah kan? Bagi yang ambik fizik pun boleh garu kepala. Soalannya berbunyi "Dalam permainan popular Angry Birds rujuk rajah 2, untuk memastikan burung merah boleh tembak mengenai babi khinzir hijau tersebut, berapakah sudut sasaran jika masa 2.50 saat diambil kira" lebih kurang macam tulah bunyi soalan Angry Birds setelah ditranslatekan sendiri oleh penulis yang tak berapa bagus.

Tengok Video Contoh Permainan Angry Birds Online Game - Bagi Yang Tak Pernah Tengok.


Kesimpulan mohdrohaizad.com - Penulis tabik hormatlah kepada cikgu atau pensyarah yang membuat soalan Angry Birds online game yang popular ini masuk exam fizik, tambah-tambah negara Singpura pulak tu, soalan memang bukan senang cikai-cikai punya kalau yang pernah tengok exam universiti di Singapore ini memang cekang nak jawap berpeluh-peluh.

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Angry Birds Online Game Masuk Exam Fizik Singapura By Rohaizad. Published: 10.7.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...