CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

Motosikal Reka Bentuk Naga Dicipta Di Thailand


Motosikal Reka Bentuk Unik Seekor Naga Dicipta Di Thailand

Di Bangkok, Thailand - Sebuah motosikal yang mempunyai reka bentuk seperti seekor naga dicipta oleh seorang artis di Bangkok, Roongrojna Sangwongprisarn dengan menggunakan pelbagai jenis alat ganti dan barang kitar semula yang dicari mahupun dibeli sekitar Thailand.

Motosikal Reka Bentuk Naga Dicipta Di Thailand
 Gambar Motosikal Berbentuk Naga Yang Unik Dicipta

Roongrojna yang telah berumur 54 tahun berjaya mencipta motosikal unik yang pelik tetapi beanr itu di dalam bengkelnya di sini.

Dia yang mempunyai empat bengkel di Thailand turut mengeksport pelbagai hasil ciptaannya kepada para pelanggannya dari seluruh dunia dan berjaya mengaut keuntungan hasil kreativiti seninya dalam mencipta keunikan dalam kenderaannya.- Reuters.

mohdrohaizad.com - Sungguh kreatif yang mencipta reka bentuk motosikal seperti seekor naga alien ini.. Kalau di Malaysia mesti tidak lepas JPJ punya tetapi mat rempit di Malaysia kreatif dari segi untuk melajukan motosikal mereka, kalau bab bab artistik ini memang dia orang tidak minat.

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Motosikal Reka Bentuk Naga Dicipta Di Thailand By Unknown. Published: 29.7.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...