CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

Review RM20Segera - Affiliate Sampah - Penipuan Scam?


Betul Ke RM20Segera - Affiliate Sampah - Penipuan Scam Online Di Internet Malaysia?

Terima kasih kerana meluangkan masa berharga anda untuk memuat turun ebook ini.

Sebelum tu biar saya tanya anda. Pening kepala tak bila tengok hutang credit card seperti ini?

Atau hutang PTPTN yang tak pernah berbayar bertahun-tahun? Atau anda nak akaun bank anda penuh dengan transaksi seperti ini: 

Tujuan saya memberikan ini kepada anda tanpa sebarang kos adalah mudah: 

Saya ingin berkongsi satu strategi buat duit yang paling berkuasa, simple dan efektif.  Saya percaya anda akan tepuk dahi selepas habis membaca ebook ini sambil berkata “kenapa aku tak cuba dari awal” kerana ini lah satu2nya konsep buat duit yang telah membantu ramai rakyat Malaysia dan pasti anda juga tak mahu ketinggalan.


“Pendapatan Konsisten Melalui Internet Sebanyak RM1000 SEBULAN secara sambilan..!!”

Ini merupakan sistem alternatif buat duit internet SEBENAR yang hanya memerlukan talian INTERNET dan dilakukan secara PART TIME  untuk menjana pendapatan kedua anda sehingga RM1000 sebulan!!!

Kenapa RM1000 je? Nak lebih lagi tak boleh?

Boleh tetapi bisnes yang saya muatkan dibawah adalah bisnes yang sesuai dengan pelajar atau penganggur seperti anda yang mungkin menyusahkan ibu bapa dengan menghabiskan duit mereka & duit pinjaman dengan membeli laptop yang mahal tetapi tidak menjadikan laptop tersebut sebagai mesin wang automatik anda…

Bisnes ni juga sangat2 sesuai untuk anda yang selalu kesempitan wang atau bercadang nak cari pendapatan kedua. Ye lah, saya faham. Semua orang pun perlukan pendapatan tambahan disebabkan peningkatan kos sara hidup yang semakin melampau. Walaupun anda kerja siang malam, tapi hujung bulan tetap sama : TAK CUKUP DUIT !!!

So, daripada anda buang masa merungut lebih baik cuba sesuatu yang boleh membantu meringankan masalah kewangan anda.

Di bawah saya muatkan satu bisnes yang “boleh diharap”, mudah difahami, boleh buat sambil online Facebook, modal RM30 ke bawah dan yang paling penting tidak susah..

Gambar RM20 Segera Affiliate Sampah Malaysia


Mengapa anda perlukan bisnes ni: 

[+]Dijamin paling simple & efektif
[+] Anda dibayar 100% 
[+]Kaedah Copy-Paste, budak sekolah rendah pun boleh buat.

Saya Tak Akan Minta Anda; 

[+] Bina laman web
[+] Menulis sebarang ebook untuk dijual
[+] klik iklan bagai nak gila
[+] Berkongsi keuntungan (anda simpan 100% keuntungan anda dapat)

Oh ya, bisnes ni juga tiada kaitan langsung dengan sebarang MLM, tak ada kaitan dengan scam tipu orang atau skim cepat kaya yang tak perlu saya terangkan satu per satu. 

Anda boleh guna pendapatan dari bisnes ni utk apa tujuan sekalipun sama ada nak: 

[+] Bayar PTPTN
[+] Bayar kad kredit
[+] Personal loan
[+] Kumpul duit kawin
[+] Beli apa saja..ikut suka anda.

Jadi, kalau saya dah dapat perhatian anda, biar saya tunjukkan bagaimana ia
berfungsi.


Laman web buat duit yang saya nak perkenalkan ini adalah : 

Kalau anda rajin online, saya pasti anda tentu pernah jumpa iklan2 di akbar online, blog atau pun rakan2 anda tag iklan ni di wall Facebook anda.

RM20segera boleh dikatakan antara program buat duit yang sedang popular sekarang ni.

Nak tahu popular atau tak, senang je. Kalau anda selalu nampak iklan, maksudnya program ini sedang popular dan terbukti sebagai bisnes yang “boleh diharap”. Kalau orang boleh buat duit dengannya, anda tak sepatutnya tengok saja. Anda patut join dan sama2 buat duit dengan ahli lain.

Halal ke RM20 segera ni?

Saya faham, anda takut kena tipu sebab sekarang ni banyak sangat program menipu dan berbentuk money play. 

Tapi dari pemerhatian saya, RM20segera tidak termasuk dalam golongan tersebut.

RM20segera cuma melibatkan transaksi jual, beli dan jual semula.

Begini, apabila anda join dan buat pembayaran anda bukannya bayar macam tu saja. Anda sebenarnya membayar produk digital yang diniagakan oleh penaja anda iaitu ebook dan juga software.

Produk digital tak sama macam produk fizikal. Anda beli, anda guna dan habis setakat itu saja.

Produk digital lain sikit. Ada yang disertakan sekali lesen jualan semula iaitu Master Resell Right (MRR) dimana selepas anda beli, anda boleh guna , kemudian jual semula produk tersebut dan dapat keuntungan  100 peratus. Dan tiada had banyak mana anda nak jual semula, kalau anda nak jual 1 juta kali pun tak ada masalah. 

Apa yang unik tentang RM20segera adalah, anda diberikan platform percuma untuk memudahkan proses anda jual semula produk tersebut iaitu laman web replika. Jadi anda cuma gunakan laman web replika ini utk mempromosikan semula produk tersebut dan terima 100% keuntungan jualan.

So, anda jimat banyak kos sebab tak perlu buang duit & masa membina laman web lagi dan pendapatan anda juga HALAL.

Komisen dibayar terus ke akaun bank anda bukan admin. Admin tidak terlibat dalam urusan jual beli. Admin cuma mengambil keuntungan dari iklan2 yang tertera di laman web replika anda sahaja.

Susah ke nak dapat RM1000 sebulan?

Sebenarnya tak susah…

Setiap kali anda taja ahli baru (buat jualan) anda dapat RM20. Kalau kita bahagikan dengan 30 hari, kita cuma perlu sponsor 2 ahli baru sehari atau bersamaan dengan 2 jualan iaitu RM40.

Dalam sebulan senang2 kita akan dapat RM1200, betul tak? Tahu tak anda di Malaysia terdapat hampir 14juta pengguna internet dan 8juta penguna Facebook. Kalau anda boleh dapat 0.1 peratus dari jumlah 14juta ni pun sudah cukup. Lebih kurang 1400 orang, darab dengan RM20 lebih kurang RM28000.

Tapi buat masa ni lupakan dulu jumlah besar tersebut sebab anda cuma perlu sponsor 2 orang sahaja daripada jutaan pengguna ni setiap hari untuk capai target RM1000 sebulan. 

Mustahil tak boleh dapat RM1000 sebulan !!! sebab semua tools utk tujuan promosi disediakan, dan kalau anda join melalui Team Raudah anda dapat extra tool untuk promosi melalui email dan Facebook.

Apa yg saya dapat kalau join Team 1Ksebulan?

Kalau anda join melalui team 1Ksebulan, saya offer 3 Bonus Extra:

PERCUMA: Laman web promosi & ebook promosi dlm bentuk PDF sama seperti yang sedang anda baca sekarang. Anda boleh tukar semua link affiliate yang terdapat di dalam ebook ini kepada link affiliate anda sendiri. 

Saya pasti anda download ebook ini selepas anda lawati laman web saya di www.1Ksebulan.com kan?

Dengan cara ini, kami dapati jumlah tajaan meningkat lebih 30 peratus berbanding menghantar pelawat terus ke laman web replika.

Jadi, anda boleh gunakan laman web dan ebook PDF ini untuk meningkatkan jumlah tajaan dan pendapatan anda.

PERCUMA: Pakej produk digital [ Bahasa Melayu & Inggeris] berupa ebook, script dan software, siap dengan lessen jualan semula dan sale letter yang anda boleh guna sendiri atau jual berasingan dan simpan 100 peratus keuntungan. 

Kalau anda beli berasingan, mungkin harga mencecah RM300 ke atas tapi saya berikan percuma jika anda join melalui Team 1Ksebulan. Buka muka surat 11 untuk lihat senarai produk tersebut PERCUMA: Tools untuk anda promosikan RM20segera terus ke inbox email dan Facebook anda. 

Teknik ini sangat2 berkesan berbanding buat iklan cara biasa sebab di Facebook, bisnes anda akan merebak dengan cepat tanpa keluar satu sen modal pun.

Jadi anda perlu belajar bagaimana cara kami promosikan RM20segera di Facebook, anda cuma perlu copy & paste dan terus buat duit.


So, berapa modal kalau saya nak join? Ada lagi ke modal lain?

Modal anda cuma RM20.

That’s it…itu saja, tak ada lagi modal tersembunyi !!!

Selainnya semua PERCUMA termasuklah kaedah promosi juga diberikan percuma.

Selepas laman web replika anda diaktifkan, anda boleh terus ikut cara promosi yang diberikan. Anda cuma perlu taja seorang ahli utk dapat balik modal dan kemudian maintain 2 orang ahli setiap hari untuk capai target
RM1000 sebulan !!!

Semudah itu saja..kalau itu pun anda kata susah, saya tak tahu macam mana lagi nak tolong anda….

OK, saya nak join. Boleh tunjukkan bagaimana?

Kalau berminat, sila ikut arahan berikut utk mendaftar dan membuat pembayaran produk untuk mengaktifkan akaun.

Klik pada link affiliate di bawah utk mendaftar: 

Pastikan nama penaja anda adalah raudah, kalau keluar selain raudah, sila klik semula link ni, terus scroll ke bawah dan klik             
      
DAFTAR RM20 SEGERA

Pastikan username yg anda reka hanyalah 1 patah perkataan sahaja
Buat pembayaran kepada penaja melalui perbankan internet atau mesin ATM
Sms pengesahan bayaran kepada penaja seperti berikut:

RM20Segera<jarak>Username<jarak>Bank<jarak>Jumlah Bayaran<jarak>Tarikh<jarak>Masa SMS ke 019-3996122

  Saya akan aktifkan akaun anda sebaik sahaja pengesahan bayaran dibuat. Setelah akaun anda diaktifkan, anda akan terima URL laman web replika anda dan diberikan akses untuk mendownload pakej produk digital,                
tools promosi dll. 
Anda boleh mula promosi dan buat duit gila-gila !!!

Selamat mencuba - Team 1Ksebulan.com 

Sumber rujukan: rm20segera.com (Affiliate Creator) /  1Ksebulan.com (Affiliate Agent)

Tengok Video RM20Segera - Affiliate Sampah - Penipuan Scam?




review mohdrohaizad.com - Adakah skim RM20 segera ini satu penipuan scam? Bagi penulis, berbagai-bagai teknik digunakan untuk mengaut keuntungan segera di internet ini. Salah satu teknik yang ampuh berkesan ialah menggunakan teknik recycle seperti yang kita ketahui iaitu login facebook dapat RM100, Kelab Jutawan jual ebook sampah dapat RM50 sebab kena bayar komisen RM50 kepada owner, bayar RM10 untuk data sampah yang sama untuk dijual semula dan yang paling penting CARI ORANG dan PROMOSI! Barang sampah pun boleh jual dan jangan risau, orang ramai pasti beli sebab mereka sememangnya bodoh digula-gulakan dengan motto "Dapat RM1000 Dengan Mudah Di Internet". Nasihat penulis, belilah produk digital mahupun yang offline secara bijak dan fikir dahulu sama ada produk itu bermutu atau dapat membantu anda. "Jangan mudah tertipu dengan teknik sebegini yang meragukan mahupun cuba untuk menipu orang lain"

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Review RM20Segera - Affiliate Sampah - Penipuan Scam? By Mohd Rohaizad. Published: 27.7.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregate



Terima kasih atas kunjungan Anda



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...