Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

7 Ogo 2011

Artis Malaysia Nikah Di Thailand, Cerai Guna SMS

Artis Malaysia Nikah Di Thailand, Cerai Guna SMS

Dulu masa bernikah memang tak bagi tahu orang langsung, tak mengapa, Joyah tak kisah. Ingatkan rumah tangga yang dibina di Selatan Thailand itu akan berkekalan sampai akhir hayat, rupa-rupanya terhenti di tengah jalan juga.

Itulah nasib yang menimpa penyanyi Janji Manismu ini. Kalau ada yang masih ingat Aishah pernah menggegarkan peminatnya dengan isu perkahwinan di Siam tu. Dan dalam kenyataannya, Aishah sangat bahagia kerana bernikah dengan suami barunya yang banyak memberi bimbingan ke arah keagamaan.

Gambar Aisyah dan Faizal Sazali Zulkifli Nikah Di Siam Cerai Guna SMS
 Gambar Aisyah & Faizal Sazali Zulkifli - Nikah Di Siam, Cerai Guna SMS

Tup-tup, dua tiga hari lepas timbul cerita Aishah telahpun berpisah dengan Faizal Sazali Zulkifli, pada 19 Mei lalu. Apa yang membuatkan Joyah terkejut bila Aishah dilepaskan hanya melalui khidmat pesanan ringkas (SMS ). Kenapa masa nak berpisah pakai SMS saja? Hmm, macam-macam.

Joyah tak pasti apa kemelut yang melanda mereka tetapi apa yang Joyah faham pasangan ini sudah tidak tinggal sebumbung sejak tiga bulan yang lalu. -Utusan Malaysia.

mohdrohaizad.com - Memang trend artis Malaysia nikah di Thailand tetapi kenapa ya tidak cerai di Thailand? Hehehe.. Keterlaluan pulak, menjadi trend cerai guna sms kerana lebih pantas dan menjimatkan, kira mengikut peredaran teknologi semasa.

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Artis Malaysia Nikah Di Thailand, Cerai Guna SMS By Rohaizad. Published: 7.8.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...