Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

21 Ogo 2011

Erin Malek Seksi Hot Suka Sosial Bertindik Badan

Erin Malik Seksi Hot Suka Sosial Bertindik Badan

Kecil-kecil cili padi, walaupun kecil jangan sangka tak berapi. Haaa... Sekali si kecil keluar memang boleh gegar satu Malaysia dengan perangai yang ditunjukkan. Siapa lagi kalau bukan si Erin Malek.

Macam cerita yang berlaku pada pelakon remaja Erin Malek ni, amboi awak dah bertindik lidah pula yer. Bukan calang-calang orang mampu buat kalau okey. Hanya kaki sosial jer yang selalunya bertindik ni.

Erin Malek Seksi Hot
 Gambar Erin Malek Seksi Hot Kuat Bersosial Bangga Bertindik Badan

Joyah tak tuduh sembarangan tetapi Joyah hanya melihat apa yang berlaku pada Erin baru-baru ini. Dengan bangganya dia mengaku kepada sebuah program tv yang dia suka bersosial dan sudah bertindik lidah.

Gambar Erin Malek Bangga Tunjuk Lidah Bertindik
 Gambar Erin Malek Bangga Tunjuk Lidah Bertindik

Yang Joyah tak tahan Erin boleh tunjuk besi yang ada dalam lidah dia tu. Kelas sungguh kau kan. Nasihat Joyah pada remaja-remaja lain, jangan ikut perangai budak setengah masak macam Erin.

Orang bangga kalau buat benda baik, ini bangga buat perkara tak elok. Busuklah! -Utusan Malaysia.


Tengok Video Erin Malek Seksi Hot Koleksi Gambar Cantiknya.

mohdrohaizad.com - Macam-macam ragam artis Melayu Malaysia kan? Memang ada yang bangga mengikut acuan barat malah Erin Malek tidak segan malu mengakui kuat bersosial dan bangga sambil tunjuk badan bertindik.

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Erin Malek Seksi Hot Suka Sosial Bertindik Badan By Rohaizad. Published: 21.8.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...