Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

7 Ogo 2011

Mr. Bean Mati Kemalangan Jalan Raya Cambridgeshire London?

Betul Ke Mr. Bean Mati Kemalangan Jalan Raya?

Aktor Rowan Atkinson yang terkenal dengan watak Mr. Bean mengalami kemalangan apabila terbabas di bahu jalan pada Khamis lalu.

Bagaimanapun, Rowan hanya mengalami kecederaan ringan di bahagian bahu.

Seperti dipetik TMZ, Rowan yang memandu kereta berkuasa tinggi F1 McLaren dipandu dalam keadaan laju di Cambridgeshire, London sekitar pukul 7.30 pagi.

Mr Bean Mati Kemalangan Jalan Raya
Gambar Kereta Aktor Rowan Atkinson (Mr. Bean) Kemalangan di Cambridgeshire, London.

Dia hilang kawalan dan kereta yang dipandunya berputar tiga kali sebelum melanggar bahu jalan. Namun begitu kereta tersebut remuk dibahagian depan dan Rowan dibawa ke hospital berhampiran.

Kereta jenis McLaren F1 merupakan salah satu kereta termahal dan ia hanya dikeluarkan sebanyak 100 buah di seluruh dunia. -MStar.

mohdrohaizad.com - Dimaklumkan yang berita melaporkan yang Mr. Bean berada dalam kritikal disebabkan kemalangan ngeri ini. Adakah Mr. Bean akan mati kemalangan jalan raya? Bagi para peminat Mr. Bean bolehlah mendoakan semoga Mr. Bean selamat.

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Mr. Bean Mati Kemalangan Jalan Raya Cambridgeshire London? By Rohaizad. Published: 7.8.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...