Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

21 Sep 2011

Band Hujan - Lagu "Rumah Kita" Tersebar Youtube Internet

Band Hujan - Lagu "Rumah Kita" Tersebar Di Youtube Internet

Terkini band Hujan, belum pun disiapkan sepenuhnya untuk diedarkan, lagu terbaru kumpulan Hujan yang bertajuk "Rumah Kita" telah pun tersebar di laman video Youtube.

Menurut Hang Dimas di akaun Twitter miliknya, lagu tersebut belum lagi siap proses adunan (mixing).

Penyebaran lagu "Rumah Kita" yang masih dalam proses untuk disiapkan bukan sesuatu yang baru di negara Barat. Ramai artis antarabangsa telah menjadi mangsa seperti Kelly Clarkson, Britney Spears, Beyonce dan ramai lagi.

Gambar Lagu Hujan Rumah Kita Tersebar Di Youtube Internet
 Gambar Lagu Hujan Rumah Kita Tersebar Di Youtube Internet

Namun demikian, apabila ia berlaku di dalam industri muzik tempatan yang semakin mengecil, ia merupakan satu gejala yang perlu dibanteras dengan segera.

Sewaktu dipersembahkan di Konsert Suara Kami yang berlangsung di Stadium Merdeka, Ahad lalu, rata-rata peminat memuji lagu tersebut yang didendangkan cukup bertenaga oleh Noh Salleh, vokalis kumpulan tersebut. -Gua.

Tengok Video Band Hujan - Lagu "Rumah Kita" Yang Tersebar Di Youtube Internet.

mohdrohaizad.com - Nampaknya artis-artis di Malaysia pun kena berhati-hatilah. Kisah band Hujan ini mengenai Lagu "Rumah Kita" Tersebar Youtube Internet wajar dijadikan pengajaran.

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Band Hujan - Lagu "Rumah Kita" Tersebar Youtube Internet By Rohaizad. Published: 21.9.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...