CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

Marsha Londoh Telan 30 Pil Bunuh diri


Marsha Londoh Telan 30 Pil Bunuh diri

Kontroversi artis Malaysia - Pelakon dan penyanyi jelita, (Gambar) Marsha Milan Londoh diberitakan sedang menjalani rawatan di wad trauma dan kecemasan di sebuah pusat perubatan selepas dikatakan menelan 30 biji pil yang kemudian membuatkan Marsha Londoh yang merupakan wanita kelahiran Sabah ini pengsan di kediamannya petang semalam.

Gambar Marsha Londoh Seksi Hot
Gambar Marsha Londoh Seksi Hot


Marsha Londoh yang sebelum ini merupakan bintang program realiti, Akademi Fantasia musim ketiga dikatakan berbuat demikian kerana tidak sihat sejak beberapa hari yang lalu.

Dalam satu kenyataan, pembantu peribadinya, Syada, telah menafikan tindakan Marsha Londoh itu bermotifkan bunuh diri dan setakat ini masih berada didalam rawatan di Pusat Rawatan Universiti Malaya.

Gambar Marsha Londoh Nekad Telan 30 Pil Untuk Bunuh Diri
Gambar Marsha Londoh Nekad Telan 30 Pil Untuk Bunuh Diri

Marsha Londoh pernah menimbulkan kontroversi sedikit masa lalu, apabila dia dikatakan telah berkahwin secara rahsia namun ianya sebenarnya hanya sebuah gimik untuk klip video terbarunya. -Gua.

Tengok Video Marsha Londoh Panas Dalam Yang Terbaik On MTV Di Youtube.mohdrohaizad.com - Benar atau tidak Marsha Londoh nekad telan 30 biji pil untuk membunuh diri atau sekadar menjaga kesihatan sehingga memudaratkan badan. Sila berita susulan mengenai kontroversi terkini Marsha Londoh.

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Marsha Londoh Telan 30 Pil Bunuh diri By Mohd Rohaizad. Published: 8.9.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...