Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

26 Sep 2011

Neelofa Seksi Hot Putus Cinta Sebab Miera Liyana

Neelofa Seksi Hot Putus Cinta Sebab Miera Liyana

Nama Neelofa memang meletup. Neelofa antara artis baharu yang carta lakonannya menunjukkan graf menaik.

Neelofa sudahlah memiliki wajah cantik dengan bentuk badan body yang menarik, cerita-cerita panas mengenai diri Neelofa turut menyebabkan nama Neelofa menjadi sebutan ramai.

Baru-baru ini, kami dengar gadis panas ini agak sentap bila hubungan bekas kekasihnya Shahz Jaszle dengan pelakon baharu Miera Liyana dibangkitkan.

Gambar Neelofa Seksi Hot Popular Dengan Kecantikan Dan Body Mantap
Gambar Neelofa Seksi Hot Popular Dengan Kecantikan Dan Body Mantap

"Aku dengar Neelofa terbakar sebab hubungan baharu Shahz Jaszle dengan Miera Liyana terjadi sebelum ikatan Neelofa dan aktor itu betul-betul selesai.

"Aku tak cakaplah Miera Liyana itu orang ketiga tapi nampaknya Shahz Jaszle awal-awal lagi sudah berubah hati sebelum dia betul-betul tamatkan ikatan dengan Neelofa," ujar teman kami yang juga meminati Neelofa.

Tapi melihatkan Neelofa, kami rasa mesti ramai yang sudah beratur menunggu giliran untuk memikat hati aktres muda ini.

Diva: Kecoh pasal band rock Metallica nak buat konsert di Malaysia. Siapa penajanya? -Kosmo!

Tengok Video Neelofa Sexy Hot Sesi Fotografi.


mohdrohaizad.com - Memang ramai yang akan beratur untuk menjadi kekasih Neelofa seksi hot pelakon muda Malaysia ini. Neelofa tengah hangat sekarang kan?

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Neelofa Seksi Hot Putus Cinta Sebab Miera Liyana By Rohaizad. Published: 26.9.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...