CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

Ramona Zam Zam Seksi Hot Sosial Lucah Clubbing


Ramona Zam Zam Seksi Hot Sosial Lucah Clubbing

Amboii terkejut ManggaMuda bila terlihat gambar pelakon baru, Ramona Zam Zam yang bukan sahaja 'mantap', seksi, tetapi juga begitu sosial sekali gaya hidupnya.

Sebenarnya, kalau diikutkan pada keadaan sekarang ini, tidak perlulah ManggaMuda nak terkejut bagai, sebab berpeluk-pelukkan dengan lelaki, berpakaian seksi,dan  bersosial dikelab-kelab malam, itu semua memang sudah menjadi kebiasaan buat remaja-remaja masa kini, lebih-lebih lagi mereka-mereka yang tinggal di kota besar seperti Kuala Lumpur ini.

Gambar Ramona Zam Zam Seksi Hot Skandal Artis Buat Maksiat

ManggaMuda malas nak komen tentang dosa dan pahala bila berkelakuan begitu, itu semua hal diorang dengan Pencipta. Tapi, yang tak sedapnya, bila ada artis-artis yang tidak cerdik seperti Ramona Zam Zam ini, baru saja nak masuk dunia seni, dah mula cipta kontroversi.

Dah tahu diri tu  baru sahaja nak popular, peminat pula belum ramai, pandai-pandailah cipta nama dengan baik, ini tidak, baru satu dua babak jadi pelakon pembantu, sudah mula keluar cerita-cerita kurang menarik, dan letak pula gambar-gambar sumbang dalam laman sosial. Untuk apa semua tu? saja nak popular bikin gempakkan?

Gambar Ramona Zamzam Panas Sosial Minum Arak dan Clubbing

Gambar-gambar yang ManggaMuda dapat ni, memang jelas mempamerkan sisi gelap Ramona. Tak silap ManggaMuda, gambar ini baru sahaja tersebar di Internet, dan mungkin diambil oleh pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab daripada laman sosial, Facebook milik Ramona ini sendiri.

Kenapa yer perlu letak gambar-gambar seperti ini di laman sosial? Bukankah ia seperti sengaja untuk menempah maut?

Gambar Ramona Zam Zam Kontroversi Di Kelab Malam

Daripada apa yang ManggaMuda nampak, gambar-gambar ini memang bukanlah diphotoshop ataupun di sabotaj oleh mana-mana pihak tertentu, jadi ManggaMuda tak sabar nak dengar apa agaknya penjelasan daripada Ramona.

ManggaMuda: Takkan sesuka hati letak gambar dalam laman sosial, sebab ada nilai eksklusif yang tinggi. (Kredit: Mangga Online)

Tengok Video Ramona Zam Zam Gedik Menari Dalam Dewi Remaja.

mohdrohaizad.com - Ramona Zam Zam memang tidak segan silu tambah lagi malu malah bangga dengan lagak sosial lucah clubbing buat tatapan peminatnya. Apa nak jadi ya? Banyak artis Malaysia memang suka perangai macam ini, bukan setakat jual muka cantik, body mantap tetapi maruah diri pun sanggup digadai demi publisiti.

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Ramona Zam Zam Seksi Hot Sosial Lucah Clubbing By Mohd Rohaizad. Published: 7.9.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregate



Terima kasih atas kunjungan Anda



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...