CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

Fasha Sandha Gedik Syok Sendiri Johan Asari


Betul Ke Fasha Sandha Gedik Syok Sendiri Dekat Twitter Johan Asari?

Ketawa guling-guling kami dengar cerita yang disampaikan oleh seorang primadona popular baru-baru ini. Bukan cerita pasal Raja Lawak 6 yang nak bersiaran tak lama lagi tapi cerita perihal seorang artis wanita yang mencari publisiti dengan jalan yang salah. (Fasha Sandha)

Pelakon wanita ni memang popular. Kalau bagi watak air mata, silap gaya boleh banjir rumah dek keberkesanan lakonannya. Sudahlah wanita ni masih muda, mukanya memang selalu menjadi perhatian stesen televisyen yang mahu menggunakan khidmatnya.

Gambar Fasha Sandha Seksi Hot Suka Mendedah Body
Gambar Fasha Sandha Seksi Hot Suka Mendedah Body

Bila ada hero baru naik, mulalah dia datang menghimpit. Perangai dia memang semua kru produksi dah tahu sebab itu memang perkara yang wajib dia lakukan. Bukan nak apa pun, mungkin sebab nak rapat biar ada jiwa ketika berlakon.

Baru-baru ni ramai yang tahu tentang hubungan baik pelakon wanita ini dengan seorang hero baru. Kalau tengok kat Twitter bukan main baik lagi mereka ni. Orang ramai nampak yang hero baru ni macam tergila-gilakan pelakon wanita tu sebab selalu sangat beri respon pada twit artis tu.

Gambar Fasha Sandha Gedik Bersama Johan Asari
Gambar Fasha Sandha Gedik Bersama Johan Asari

Lantas ramai beranggapan yang hero tu memang nak cuba nasib. Mana tahu kot-kot 'melekat' nanti. Bila diselidik rupa-rupanya bukan kerja hero tu. Pelakon wanita tu punya kerja. Dalam diam-diam dia ambil telefon hero tu dan twit sendiri. Kononnya si pemuda yang membalas, sebaliknya diri sendiri yang buat. Kantoi! Alamak, kenapa jadi macam tu sekali? Syok sendiri ke?

Bila rahsia pelakon muda ni dah pecah, ramai orang keliling yang ketawa guling-guling dengan perangai tak semenggah artis wanita tu. Cari publisiti sendiri rupanya. Bila dah kantoi macam ni mana nak sorok muka tu?
Syed: Ada artis guna ‘mandrem’ untuk cari jodoh. Akhirnya bercerai juga. -Utusan Malaysia.

Tengok Video Fasha Sandha Temubual Eksklusif Kontroversi Gosipnya.


mohdrohaizad.com - Kantoi sudah Fasha Sandha. Buat malu peminat-peminat saja si Fasha Sandha ni. Dah memang heroin air mata Malaysia ini sukakan publisiti termasuklah yang murahan. Yang bestnya Fasha Sandha buat pekak badak tak malunya. Hehe.. Salutelah Fasha Sandha.

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Fasha Sandha Gedik Syok Sendiri Johan Asari By Mohd Rohaizad. Published: 9.10.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregate



Terima kasih atas kunjungan Anda



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...