Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

1 Okt 2011

Yasmin Hani Seksi Hot Kuruskan Body Untuk Kahwin

Yasmin Hani Seksi Hot Kuruskan Body Untuk Kahwin

Pelakon Yasmin Hani yang bakal melangsungkan pernikahan penghujung bulan hadapan mengakui sibuk menguruskan badan untuk kelihatan cantik di hari persandingannya nanti.

Jelas Yasmin Hani, dia banyak menghabiskan masa di gimnasium untuk mendapatkan bentuk badan yang diingini.

“Persiapan perkahwinan hampir 80 peratus sudah siap hanya sekarang saya sibuk menguruskan badan supaya sesuai dengan baju kahwin nanti.

“Secara mata kasarnya memang nampak saya kurus tapi sebenarnya tidak, saya belum berpuas hati dengan bentuk badan sekarang,” kata Yasmin Hani body mantap ketika ditemui di Energy Spa, di sini, Khamis lalu.

Gambar Yasmin Hani Seksi Hot Kuruskan Badan Sebelum Nikah
Gambar Yasmin Hani Seksi Hot Kuruskan Badan Sebelum Nikah

Tambah Yasmin Hani, selain bersukan dia turut menjaga pemakanannya bagi membantu memudahkannya mendapat bentuk badan yang diingini.

Selain itu, bercerita tentang perasaannya untuk bergelar isteri kepada Shahrin Razali, Yasmin Hani berkata dia semakin berdebar menanti saat itu.

“Perasaan sekarang sangat takut dan berdebar debar setiap hari fikir tentang apa yang belum siap.

“Saya rasa masa sangat pendek dan seperti tak cukup. Saya tak sabar nak habiskan semua ini,” kata Yasmin Hani manja.

Yasmin Hani dan Shahrin akan melangsungkan majlis pernikahan dan persandingan di Duchess Place, Jalan Ampang dekat sini yang akan diadakan secara kecil-kecilan serta untuk ahli keluarga terdekat sahaja. -MStar.

Tengok Video Yasmin Hani Sexy Hot Buat Catwalk.
mohdrohaizad.com - Yasmin Hani seksi hot akan mengayakan busana dari Qamilla untuk majlis pernikahan manakala bagi majlis persandingan Yasmin Hani akan mengayakan baju daripada pereka fesyen Hatta Dolmat.

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Yasmin Hani Seksi Hot Kuruskan Body Untuk Kahwin By Rohaizad. Published: 1.10.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...