Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

23 Nov 2011

Video Rihanna "We Found Love" Diharamkan Di Perancis

Video Klip Terbaru Rihanna "We Found Love" Diharamkan Di Perancis.

Video terbaru penyanyi, Rihanna berjudul We Found love telah diharamkan dari ditayangkan di Perancis kerana dikatakan banyak mempaparkan elemen 'merosakkan diri' dan tidak sesuai untuk tontonan remaja.

Gambar Rihanna Dalam Lagu We Found Love Diharamkan di Perancis
Gambar Rihanna Dalam Lagu We Found Love Diharamkan di Perancis

Di dalam video tersebut, Rihanna menggambarkan penderaan yang berlaku terhadapnya semasa bercinta dengan penyanyi, Chris Brown.

Rihanna dan Chris Brown Mencuri, Menghisap Dadah dan Memukul

Pihak berkuasa di Perancis telah melarang video itu daripada disiarkan di kaca televisyen sebelum pukul 10 malam kerana ia jelas menunjukkan perbuatan mencuri, menghisap rokok, memukul dan sebagainya.

Model Dudley O'Shaughnessy menjadi gandingan penyanyi yang popular dengan lagu Umbrella dalam video itu. (Sumber: Mstar)

Tengok Video Klip Rihanna "We Found Love" di Youtube.
mohdrohaizad.com - Video klip terbaru lagu "We Found Love" daripada Rihanna menceritakan kisah benarnya semasa bercinta dengan Chris Brown. Namun, pihak kerajaan Perancis mengambil tindakan untuk mengharamkan penyiaran video klip "We Found Love - Rihanna" disebabkan boleh merosakkan minda remaja rakyat Perancis. Rasanya Malaysia tidak akan mengambil tindakan seperti Perancis sebab kita memang suka video klip atau gambar sedemikian. Hehehe..

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

Video Rihanna "We Found Love" Diharamkan Di Perancis By Rohaizad. Published: 23.11.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...