Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

31 Dis 2011

GAMBAR BUNGA CITRA LESTARI BERSOSIAL MINUM ARAK CLUBBING TERSEBAR

Betul Ke Gambar Bunga Citra Lestari Bersosial Minum Arak Clubbing Tersebar?

Penyebaran beberapa keping gambar sosial di Internet pada 27 Disember lalu tidak membuatkan penyanyi dari Indonesia, Bunga Citra Lestari meluahkan perasaan emosi tetapi menerimanya dengan tenang.

Gambar Bunga Citra Lestari Sosial Clubbing Merokok
Gambar Bunga Citra Lestari Sosial Clubbing Merokok

Menurut Bunga Citra Lestari menerusi laman Twitter untuk kelab peminatnya, BCLicious, dia tidak mahu mengambil pusing dengan gosip yang tersebar itu kerana lebih mengetahui apa yang berlaku.

Gambar Bunga Citra Lestari Bikini Kontroversi
Gambar Bunga Citra Lestari Bikini Kontroversi

“Buat BCLicious, tidak usah hendak emosi dengan berita-berita itu. Biarkan sahaja. Kita senyum saja ya. Yang penting kita tahu kebenarannya,” kata Bunga Citra Lestari dalam akaun Twitternya.

Gambar Bunga Citra Lestari Minum Arak Bersama Teman
Gambar Bunga Citra Lestari Minum Arak Bersama Teman

Terdapat minuman keras dalam gambar-gambar Bunga Citra Lestari dengan kawan-kawannya termasuklah salah satunya menunjukkan Bunga Citra Lestari sedang memegang rokok. Turut kelihatan dalam gambar itu suaminya, pelakon Ashraf Sinclair.

Media di Indonesia menganalisis bahawa penyebaran gambar berkenaan disengajakan bagi melariskan album Bunga Citra Lestari yang bakal keluar tidak lama lagi. (Sumber: Mstar)


Video Bunga Citra Lestari Seksi Hot "Aku Tak Mahu Sendiri".


mohdrohaizad.com - Bunga Citra Lestari menafikannya yang dia bersosial minum arak dan clubbing tersebar di internet. Adakah betul gambar tersebut bukan Bunga Citra Lestari? Entahlah.. macam-macam cara digunakan untuk promosi diri salah satunya menggunakan cara kotor ini.

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

GAMBAR BUNGA CITRA LESTARI BERSOSIAL MINUM ARAK CLUBBING TERSEBAR By Rohaizad. Published: 31.12.11
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...