Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

21 Jan 2012

PERKAHWINAN: ALLY ISKANDAR & NURFARAHIN (MAJLIS PERNIKAHAN)

Perkahwinan: Ally Iskandar dan Nurfarahin (Majlis Pernikahan).

Pengacara popular TV3, Ally Iskandar Mohd. Mardzi, 36 tahun, selamat bernikah dengan pilihannya, Nurfarahin Romli, 23 tahun, di Masjid Kristal, Kala Terengganu, Terengganu hari ini dengan mas kahwin sebanyak RM250.

Gambar Majlis Akad Nikah Ally Iskandar dan Nurfarahin
Gambar Majlis Akad Nikah Ally Iskandar dan Nurfarahin

Alhamdulillah kali ini Ally Iskandar selamat mendirikan rumah tangga setelah hubungannya sebelum ini tidak kesampaian. Malah dia pernah putus tunang dalam tempoh yang singkat.

Gambar Majlis Persandingan Ally Iskandar dan Nurfarahin Hadapan Masjid
Gambar Majlis Persandingan Ally Iskandar dan Nurfarahin Hadapan Masjid

Sebab itulah hubungannya dengan Nurfarahin tidak diuar-uarkan sehinggalah menjelang tarikh pernikahan mereka hari ini. Semoga Ally Iskandar dan pasangan akan terus rukun menjalani hidup berumah tangga. Gambar: Azlan Bahrum. (Sumber: Portal Gua)


Video Ally Iskandar Kontroversi Sebelum Berkahwin Dengan Nurfarahin.


mohdrohaizad.com - Tahniah kami ucapkan kepada Ally Iskandar dan Nurfarahin yang selamat menjadi suami isteri. Semoga pernikahan Ally Iskandar dan Nurfarahin bahagia sehingga ke akhir hayat kami peminat doakan.

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

PERKAHWINAN: ALLY ISKANDAR & NURFARAHIN (MAJLIS PERNIKAHAN) By Rohaizad. Published: 21.1.12
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...