Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

1 Jul 2013

ANAK ADI PUTRA DIMASUKKAN KE HOSPITAL | MASALAH PERNAFASAN

Anak Adi Putra Alami Masalah Sesak Nafas Masuk Ke Hospital

mohdrohaizad.com terkejut tadi apabila mendapati Adi Putra masuk hospital. Rupa-rupanya, anak Adi Putra mengalami masalah pernafasan atau bahasa mudah sesak nafas. Tidak dimaklumkan secara penuh, kemungkinan anak Adi Putra iaitu Adelia mengalami batuk-batuk dan kahak yang banyak menyukarkannya untuk bernafas. Dibawah merupakan info secara ringkas mengenai anak Adi Putra yang dilaporkan oleh Media Hiburan.


Gambar Anak Adi Putra Masuk Hospital Sebab Masalah Pernafasan

ADI PUTRA BERGEGAS PULANG DEMI ADELIA

Selepas tiga hari bercuti bersama peminat di Bandung, pelakon Adi Putra terpaksa bergegas ke hospital ekoran anaknya yang dimasukkan ke wad akibat masalah pernafasan.

Adi Putra yang dihubungi sebentar tadi mengesahkan berita tersebut;

"Sebelum ini Adelia dah lama batuk. Kerana kahak yang banyak menyebabkan dia susah bernafas. Jadi, Adelia terpaksa ditahan dan perlu menjalani pembedahan kecil. 

Gambar Keluarga Adi Putra - Isteri - Anak


"Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar semalam. InsyaAllah Adelia dijangka keluar esok."

Adi juga memberitahu dia dan isterinya bersama-sama menjaga anak mereka sepanjang di hospital. - Media Hiburan


VIDEO ADI PUTRA TERKINI DALAM DRAMA TEDUHAN KASIH

Mohd Rohaizad - Sekarang ini musim jerebu, kena jaga kesihatan. Penulis dan para peminat mendoakan Adelia cepat sembuh dan mendapatkan rehat yang secukupnya. Diharap Adi Putra dan keluarga bersabar dan tabah dengan dugaan yang menimpa mereka. 

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

ANAK ADI PUTRA DIMASUKKAN KE HOSPITAL | MASALAH PERNAFASAN By Rohaizad. Published: 1.7.13
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...