Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

25 Jul 2013

EAN - ZEHAN MARISSA BERCERAI SELEPAS SEBULAN BERNIKAH

Selebriti Radio Ean dan Zehan Marissa Bercerai Selepas Sebulan Bernikah!

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com geleng kepala apabila mendapat tahu pasangan selebriti kaya Ean dan Zehan Marissa sudah bercerai selepas sebulan bernikah! Majlis perkahwinan Ean dan Zehan Marissa sebelum ini gah dan grand bagai pasangan suami isteri yang akan terus kekal hidup bahagia selamanya, tengok-tengok ada masalah sedikit sudah mengambil keputusan untuk bercerai. Apa punca Ean dan Zehan Marissa bercerai? Macam-macam gosip hangat yang didengar tentang Ean dikatakan punca utama dalam kemelut rumah tangga mereka. Apa-apa pun tunggu Ean memberitahu secara rasmi nanti tentang perceraiannya!


Kenapa DJ Ean Bercerai Dengan Zehan Marissa?

Tiada angin, tiada ribut, tiba-tiba kami didatangi satu berita yang mengejutkan tentang penyampai radio Breakfast Show hitz.fm iaitu (Gambar) Tengku Mohd Ean Nasrun atau lebih mesra disapa sebagai Ean.


Khabarnya perkahwinan yang baru saja dibina di antara Ean dengan (Gambar) Zehan Marissa pada pertengahan bulan lalu, sudah pun tidak mampu diselamatkan lagi. Tidak pasti apakah sebab dan puncanya, namun daripada apa yang kami diberitahu, kedua-dua mereka Ean dan Zehan sudah pun bersetuju mengambil keputusan untuk bercerai dan tidak akan berganjak dengan keputusan tersebut.


Ean Akan Buat Sidang Akhbar Kenapa Bercerai

Khabarnya, proses perceraian di antara mereka sudah pun mula dilakukan beberapa hari sebelum umat Islam menyambut Ramadan lagi dan buat masa ini, DJ radio Ean tidak mahu diganggu dan dia akan membuat kenyataan selepas kesemua proses perceraian dengan Zehan itu berakhir nanti. - Portal Murai.

Bagi Peminat Yang Ingin Mengikuti Biodata Profile Ean Di Facebook:VIDEO DJ EAN MORNING CREW HITZ.FM

+Mohd Rohaizad - Seronok bila orang ada duit, tambah-tambah anak orang kenamaan kan? Nikah seminggu sebulan selepas itu bercerai, majlis perkahwinan buat grand macam weeding of the year. Begitulah yang terjadi kepada selebriti radio DJ Hitz.FM Ean dan Zehan Marissa yang mengambil keputusan nekad untuk bercerai selepas sebulan bernikah. Gosip hangat menggatakan Ean melafazkan cerai semasa mabuk? Ean juga pernah digantung kerja di Hitz.FM suatu ketika dahulu, malah dikatakan Ean mempunyai tatu! Macam-macam kontroversi Ean ni kan?

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

EAN - ZEHAN MARISSA BERCERAI SELEPAS SEBULAN BERNIKAH By Rohaizad. Published: 25.7.13
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...