Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

16 Jul 2013

ISTERI EIZLAN YUSOF LAHIR ANAK KETIGA | TAHNIAH

Isteri Datuk Eizlan Yusof Iaitu Datin Vie Shantie Lahir Anak Ketiga

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com mengucapkan tahniah buat keluarga pelakon artis terkenal iaitu Eizlan Yusof kerana mendapat cahaya mata yang ketiga. Isterinya Vie Shantie selamat melahirkan anak secara normal pada 14 Julai 2013 yang lalu.


Artis Pelakon Eizlan Yusof Timang Anak Ketiga Bersama Vie Shantie

Tahniah diucapkan kepada pelakon, (Gambar) Eizlan Yusof yang menyambut kehadiran cahaya mata ketiga selepas isterinya, (Gambar) Vie Shantie selamat bersalin, Ahad lalu. 

Lebih menarik, bayi perempuan yang diberi nama (Gambar) Vie Zaalia ini telah dilahirkan pada hari ulang tahun kelahiran Eizlan Yusof sendiri iaitu pada 14 Julai. 

Gambar Foto Keluarga Eizlan Yusof - Vie Shantie

Sebelum ini, Eizlan Yusof dan Vie Shanti telah mempunyai dua cahaya mata iaitu (Gambar) Vie Zara, 5, dan  (Gambar) Zaaref Yusof, 3. - MH Online.


VIDEO MAJLIS PERKAHWINAN EIZLAN YUSOF - VIE SHANTIE

Mohd Rohaizad dan para peminat mengucapkan tahniah buat keluarga Eizlan Yusof, nampaknya tambah lagi seri keluarga mereka dengan kelahiran cahaya mata yang ketiga. Comel tak anak-anak Eizlan Yusof? Semoga keluarga Eizlan Yusof dan Vie Shantie kekal bahagia sehingga ke anak cucu.

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

ISTERI EIZLAN YUSOF LAHIR ANAK KETIGA | TAHNIAH By Rohaizad. Published: 16.7.13
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...