CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

ISU FIDA IBRAHIM, PAKAI BAJU KETAT, DEDAH BADAN


Terkini Isu Kontroversi Artis Fida Ibrahim Pakai Baju Ketat, Dedah Badan!

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com dimaklumkan gosip artis sepupu kepada Siti Nurhaliza iaitu Fida Ibrahim yang menjadi isu hangat apabila gambar foto Fida berpakaian seksi hot terlampau ketat sehingga mendedahkan tubuh badan semata-mata untuk publisiti dan promosi sebuah produk kecantikan yang mana Fida juga sebagai dutanya. Kenapa Fida sanggup berpakaian terdedah sedemikian? Kenapa Fida Ibrahim berubah sehingga pakai baju seluar ketat sebegitu? Kenapa Fida ingin tunjuk bentuk badan yang ramping? Adakah Fida Ibrahim terbaju dengan imej seksi hot? Sila ikuti penjelasan Fida mengenai isu kontroversi terbarunya.

Fida Ibrahim Seksi Hot Baju Ketat Dedah Tubuh Badan
Gambar Foto Fida Ibrahim Isu Pakai Baju Ketat Terlampau Seksi Hot
Penjelasan Fida Ibrahim - Isu Baju Ketat

Menyedari gambarnya yang dimuat naik di akaun Instagram menjadi bualan hangat peminat, penyanyi dan pelakon Fida Ibrahim tampil memberi penjelasan bagi menjernihkan keadaan. 

Menerusi sebuah portal berita, Fida menjelaskan busana yang dipakainya adalah bertujuan untuk mempromosikan sebuah produk kecantikan di mana dia telah dilantik sebagai duta. 

"Gambar tu sebenarnya adalah gambar disebalik tabir sewaktu sesi fotografi bagi mempromosikan produk Emorra Be Slymm. Saya sebagai dutanya dan saya dah amalkan minum produk ni sejak sebulan lepas. Saya turun 4kg. Jadi nak lah tunjukkan hasilnya.

Fida Ibrahim Mahu Publisiti Peminat
Fida Ibrahim Mahu Publisiti Peminat?
Peminat Salah Faham Fida Ibrahim

"Masa saya upload di Instagram tu, saya pula tak sertakan apa-apa penerangan tentang gambar tu. Itu yang mungkin peminat tersebut dah tersalah anggap. Saya pun tak salahkan peminat terbabit kerana mereka tak tahu perkara sebenar dan saya pun tak beri penerangan tentang gambar tu.

"Lagipun saya duta produk pelangsingan, dan saya nak promosikan produk tu. Jadi, takkan lah nak pakai baju kelawar pula kan...?", ujar Fida yang akan muncul dengan single terbaru dengan Qalam band, sedikit masa lagi. - Media Hiburan Online.

emorra be slymm - Produk Kecantikan - Duta Fida Ibrahim
Emorra be slymm - Produk Kecantikan - Duta Fida Ibrahim
Fida Ibrahim Duta Produk Emoora Be Slymm

Hubungi Pengedar Emorra Be Slymm Facebook Page

FIDA MUNCUL LAGI???

kali ini muncul sebagai DUTA EMORRA BE SLYMM

Fida yakin pelbagai kelebihan dan kebaikan yang bakal menanti anda semua.

Fida menyarankan,
dapatkan sekarang dengan harga tawaran
promosi istimewa kami...dengan harga

serendah R̶m̶ ̶1̶6̶0̶ RM150 (FREE POSTAGE)
bagi semenanjung Malaysia

dan R̶m̶ ̶1̶6̶5̶ RM155 (FREE POSTAGE)
bagi Sabah & Sarawak

Terhad kepada 10 orang terawal yang SMS shj.

Berminat?

Hubungi Kami atau SMS ke 0193310085
atau PM ke inbox kami.

===============

Fida Ibrahim Duta Produk Badan Langsing
Fida Ibrahim Duta Produk Badan Langsing
Formula Teknologi Nano dari Korea!8 dalam 1!

Kelebihan Emorra Be Slymm:
1. Turun KG seawal 3 hari
2. Berdiet tanpa berlapar
3. Membantu merawat jerawat dan parut dengan lebih cepat
4. Membantu menghaluskan, menganjal & melembutkan kulit
5. Bertindak sebagai anti oksida dan an-penuaan
6. Mengatasi masalah perut buncit
7. Membantu pertumbuhan & pembaikan tisu badan
8. Mencegah kanser
9. Berperisa coklat oren yang sangat lazat

Kebaikan Emorra Be Slymm:
1. Mudah dibancuh & terus diminum
2. Boleh di kemam di bawah lidah & terus di telan
3. Tiada gelatin dan dijamin halal
4. Supplemen terbaik untuk lelaki & wanita
5. Rasa kenyang yang berpanjangan
6. Produk kualiti premium keluaran bumiputera
7. Ribuan pengguna berpuas hati

Hubungi Kami atau SMS ke 0193310085
atau PM ke inbox kami.

BIODATA FIDA IBRAHIM SEKSI HOT PROFILE ARTIS SELEBRITI MALAYSIA

Rafidah Ibrahim Facebook Fan Page

Rafidah Ibrahim Twitter

Rafidah Ibrahim Instagram

Rafidah Ibrahim Wiki Profil Keek Youtube Channel Blog Akaun Laman Sosial


FIDA IBRAHIM KARAOKE BERKEMBAN SEBELUM MANDI

+Mohd Rohaizad pada mulanya terkejut juga apabila terpandang gambar artis Fida Ibrahim yang dikritik oleh para peminatnya kerana pakai terlampau ketat dengan gaya seksi hot. Cuma apa yang penulis boleh huraikan, Fida Ibrahim berbuat demikian kerana sebagai duta dan wajib membuat promosi untuk produk kecantikan tersebut. Sayang jugalah sebenarnya, ramai peminat yang kata Fida Ibrahim sudah berubah, gaya bertudung sudah kena tetapi pakaian yang dahulu dijaga, sekarang sudah ketat nampak tubuh badan. Adakah ini publisiti dan promosi yang Fida Ibrahim mahukan? #FidaIbrahimSeksi 

Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

ISU FIDA IBRAHIM, PAKAI BAJU KETAT, DEDAH BADAN By Mohd Rohaizad. Published: 2.9.13
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregate



Terima kasih atas kunjungan Anda



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...