Halaman

CARI BIODATA PROFILE, CERITA ARTIS

SERVICES

Product Services - Pinger Widgets


Services yang pernah digunakan oleh blog Mohdrohaizad.com untuk membuat eksperimen mengenai widget blog trafik yang menarik dan mungkin boleh dicuba oleh para pembaca yang berminat. Bagi penulis, widget dan auto ping Busuk.org merupakan pinger yang bagus dan paling lama dikekalkan dalam blog ini. Buat masa ini penulis masih lagi mencari ping aggregator yang terbaik untuk digunakan. Widget blog trafik tidak digalak untuk letak semuanya sekaligus, cukup satu atau dua yang mana rasa terbaik bagi anda. Bagi penulis, speed untuk blog juga penting, tak suka sangat yang serabut dan yang banyak pop-up ads. Selain itu, Pingje.org, carimember.com, Blogged.my, Kartikel.com, Negaraku.my, Apesal.com dan auto-ping.com juga antara yang bagus semasa digunakan dan anda boleh mempertimbangkan untuk menggunakan widgets mereka. Sebab itu penulis letak banner-banner mereka di blog. Terima kasih.

Dibawah merupakan antara contoh widget-widget blog trafik yang ada boleh pilih mengikut kesesuaian:
Jika Anda Suka Dengan Artikel Ini, Mohon Share Di Laman Sosial dan Blog Dengan Klik Button Di Bawah. Jika Berminat Untuk Link Dengan Blog Hiburan Ini, Sila Komen dan Letak Link Web Blog Anda. Nanti Penulis Cuba Blogwalking. Terima Kasih.

SERVICES By Rohaizad. Published: 26.7.13
Rating5.0 ★★★★★ © 6889 reviews. based on Microformats review aggregateTerima kasih atas kunjungan AndaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...