RHM Global Tipu? Scam? Bohong? Klasik Network Ialah Syarikat MLM Tipu?

Rahsia hidup mewah bersama RHM Global Sdn. Bhd.

Penulis tertarik dengan iklan yang dipaparkan oleh Klasik Network ini, contohnya dibawah:

Klasik Network Mendidik dan memberikan Hala Tuju kepada peserta-peserta yang menceburi bidang MLM ini berkonsepkan APAKAH, MENGAPAKAH, DIMANA, BILA, SIAPAKAH & BAGAIMANA anda melakukan perniagaan ini secara lebih berkesan di dalam menghadapi cabaran dan rintangan apabila bertemu dengan prospek yang anda kenali ataupun tidak.

Klasik Network juga memberikan ilmu kepada anda sebagai upline input kemahiran berkomunikasi kepada dowline anda - input kemahiran ini Penekanannya lebih kepada motivasi yang merangsang serta mendorong kemahuan mereka dengan corak pemikiran mereka dari negatif sebelum ini bertukar kepada Penekanan Persembahan kepada prospek mereka dengan Cara ataupun Kaedah dengan TEKNIK MENAJA,TEKNIK MENJUAL & TEKNIK MEMBERI PERKHIDMATAN yang positif dan kreatif. Ini secara tidak langsung anda telah memberikan satu motivasi kepada mereka perniagaan ini adalah SATU KERJAYA YANG GEMILANG SEBAGAI LEADER dengan kaedah yang cukup mudah kepada sesiapa yang inginkan kejayaan di dalam bidang ini yang telah diguna pakai oleh JUARA-JUARA ataupun JUTAWAN MLM.

BAGAIMANA KLASIK NETWORK
MEMBANTU ANDA!!!

Dengan SISTEM yang baru di perkenalkan kepada anda ini Klasik Network YAKIN! dan PERCAYA! Anda PASTI!!! Akan mendapat INCOME yang BESAR!!! dan anda juga akan di bimbing menjadi seorang LEADER yang PASTI HEBAT!!! SISTEM ini SUDAH PASTI berkesan kerana ia mengaplikasikan 2 konsep “ BANTU DI BANTU ”
  • PERTAMA Auto Downline (Income Harian) oleh UPLINE anda
  • KEDUA Income Bulanan untuk 6 bulan berturut-turut
  • PASTI HEBAT!!!
DAN BAGAIMANA SISTEM INI MENJADI LEBIH HEBAT!!!
 
Segala Transaksi bayaran anda menjadi AHLI atau DOWNLINE anda KLASIK NETWORK MANAGEMENT akan terus DI TRANSAKSI KAN ke RHM GLOBAL secara ON LINE dalam tempuh 24 jam!!! Dan dengan secepat mungkin anda sebagai AHLI boleh login e-wallet anda di MEMBER AREA PANEL KHAS RHM GLOBAL.

Mengapa anda perlu memilih produk RHM?
  • HALAL DAN MEYAKINKAN; Produk kesihatan dan kecantikan yang halal untuk digunakan tanpa ragu-ragu
  • 100% TERBUKTI KHASIAT; Produk RHM adalah dikalangan produk terpilih yang dirumus khas untuk membantu mengawal,membantu kesihatan dan kecantikan individu.
  • PAKEJ KEPERLUAN HARIAN; Pakej produk yang disediakan merupakan pakej keperluan anda seharian dan boleh dipilih mengikut kesesuaian anda!

Desclaimer:

PENAFIAN: Ini adalah laman web sokongan untuk tujuan PROMOSI sahaja. Tiada kaitan dengan laman web syarikat yang disertai. Contoh pendapatan adalah simulasi sahaja. Pendapatan sebenar bergantung kepada usaha setiap peserta. Kami tidak menjamin sebarang pendapatan TETAP. Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada ADMIN www.RHM4u.biz. Untuk dapatkan keterangan lanjut, anda digalakkan melayari laman web rasmi syarikat RHM di www.eRHM2U.com


P/s: Pada pendapat penulis, adakah product ini disahkan selamat? Adakah product ini diluluskan oleh kementerian kesihatan? Adakah testimonial-testimonial yang ditunjukkan benar? Walaupun ada dipaparkan masuk dalam media, tetapi tidak semestinya syarikat ini tidak boleh menipu kan? Penulis perhatikan yang syarikat MLM ini lebih tertumpu untuk menarik ahli bagi membina downline dan menekankan marketing plan yang digunakan untuk tujuan memancing pelanggan. Walau bagaimanpun, itu terserah kepada anda untuk menilainya dan anda mampu memikirkan kesan baik dan buruk. :)


Ulasan