Foto Panas Lucah Tersebar, Syahrini Terus Report Polis

Artis hiburan Indonesia, Syahrini telah report polis mengenai foto-foto gambar panas lucah bogelnya di laman web blog. Sejak tersebarnya foto-foto panas lucah Syahrini di dalam internet, bekas rakan duet penyanyi dan komposer, Anang Hermansyah ini nampaknya masih belum bersedia untuk memberikan apa-apa kenyataan rasmi kepada pihak media. Adakah benar foto-foto panasnya itu dicuri dan disebar orang yang tidak bertanggungjawab?

Sebaliknya, dia lebih senang untuk berdiam diri serta menyerahkan hal tersebut ke tangan pihak peguamnya, Warsito.
Gambar hot lucah Syahrini atas katil kamar

Kata Wirsito, setelah meneliti kesemua foto-foto yang telah tersebar di alam maya itu, akhirnya dia memutuskan untuk melaporkan hal tersebut kepada pihak berkuasa.

"Saya berharap dengan laporan yang dibuat ini, pihak berkuasa akan dapat membuat siasatan dengan segera untuk mencari pelaku yang telah menyebarkan kesemua foto tersebut.

 Gambar lucah hot Syahrini dalam bilik air

"Malah, ini juga satu pengajaran buat kita semua. Walaupun negara kita ini dalah sebuah negara yang mengamalkan demokrasi, namun hak asasi manusia dan privasi manusia juga perlulah dihormati," katanya.

Jelas Warsito lagi, foto-foto yang telah tersebar untuk diambil oleh Syahrini, bukanlah untuk tatapan publik. Sebaliknya, ia merupakan koleksi peribadinya penyanyi jelita tersebut.

 Gambar hot Syahrini bersama teman

"Masalah ini tidaka kan tercetus sekiranya ia tidak didedahkan atau dipaparkan oleh pihak yang tertentu dengan tujuan-tujuan yang tidak bertanggungjawab.

"Sebab itulah, pihak kami memutuskan untuk membawa perkara ini kepada pihak berkuasa. Biar saja, undang-undang yang menentukannya. Masalah ini sebenarnya boleh berlaku kepada sesiapa saja. Namun, ianya tidak boleh dibiarkan begitu saja. Jika tindakan tegas tidak diambil, mungkin masalah seperti ini akan berterusan berlaku," katanya lagi.

 Syahrini kena pegang buah dada tu.. (Lucah ke tak ni?)

Warisito juga berpendapat bahawa penyabaran foto-foto panas Syahrini ini dilakukan dengan sengaja dengan niat untuk menjatuhkan maruah Syahrini serta memburukkan reputasinya sebagai pekerja seni.

Foto-foto panas Syahrini yang tersebar itu telah menunjukkan beberapa aksi Syahrini dalam keadaan yang ghairah dan seksi. Ada di antara foto itu juga turut diambil bersama beberapa artis lelaki Indonesia. Malah, sebuah lagi gambar menunjukkan aksi Syahrini sedang berkucupan mulut dengan seorang lelaki yang tidak dikenali. (Murai)

 Gambar panas Syahrini dipeluk rapat yang tersebar di internet


 Gambar Panas Lucah Syahrini Dengan Glen Adalah Koleksi Peribadi

Penyanyi Indonesia, Syahrini mengaku gambar-gambar panas yang tersebar di Internet bersama artis Glen Fredly Daniel Mananta adalah daripada koleksi simpanan peribadinya.


Bagaimanapun, katanya gambar tersebut merupakan gambar biasa yang diambil bersama teman-teman rapat seperti mana yang dimiliki oleh orang lain.

"Semua yang ada dalam gambar tersebut adalah kawan-kawan rapat saya. Mereka juga mempunyai gambar seperti itu bersama teman-teman masing-masing," katanya seperti dipetik dari Kapan Lagi.com.

 Gambar panas lucah Syahrini dipeluk rapat Glenn Fredly

Bagi Syahrini, tidak menjadi kesalahan kerana gambar tersebut bukan gambar lucah yang boleh menjejaskan imej dan maruahnya.

"Yang penting ini bukan gambar lucah, aksi lucah, ia hanya gambar biasa untuk koleksi peribadi," katanya.

Tambah Syahrini, pihaknya telah melaporkan pekara tersebut kepada polis bagi melakukan siasatan terhadap telefon bimbit miliknya yang hilang di Malaysia beberapa tahun lalu.

Ulasan