Gambar Bogel Adik Ipar Putera William Tersebar Di Internet

Betul ke gambar separuh bogel adik Kate Middleton atau adik ipar Putera William tersebar di internet? Walaupun perkahwinan Putera William dan Kate Middleton sudah berlalu, keluarga Middleton masih lagi menjadi bualan ramai. Dibawah ialah contoh salah-satu gambar separuh bogel yang tersebar iaitu Pipa Middleton.Terbaru, adik Kate, Pippa Middleton pula menjadi buruan paparazi apabila foto Pippa tanpa pakaian di bahagian atas telah diedarkan di mana ketika itu dia, Kate, William dan beberapa teman rapat sedang bercuti di Ibiza, Sepanyol pada tahun 2006.

Pada foto tersebut, Pippa yang berusia 27 tahun dilihat sedang duduk di tepi kapal layar dengan hanya memakai seluar bikini sambil mengibas baju bikininya.

Difahamkan, keluarga Pippa sedang berusaha untuk menghentikan edaran foto-foto Pippa dengan membeli hak edaran foto tersebut.Sebelum ini, pada hari perkahwinan William dan Kate, Pippa menjadi perhatian jurugambar dan beberapa hari selepas itu, foto Pippa yang sedang menari di sebuah acara hiburan dengan hanya mengenakan skirt pendek dan bra diambil.

Rentetan penyebaran foto tersebut, salah seorang penerbit filem porno telah menawarkan Pippa dengan harga yang tinggi untuk sebuah adegan dalam filemnya.(MStar)

Ulasan