Gambar Tatu Justin Bieber - Paparazi Rakam Di Hawaii

Betul ke gambar tatu Justin Bieber dirakam paparazi di Hawaii? Ya, di Percutian Hawaii, bintang remaja paling digilai ramai, Justin Bieber dengan kekasihnya Selena Gomez ke Hawaii memberi satu ilham baru apabila penyanyi lagu Baby itu membuat tatu pada padannya.

Paparazi berjaya merakamkan gambar Bieber yang tidak berbaju sambil memegang tangan Selena dengan menampakkan tatu yang dibuat pada badan.

 Gambar Justin Bieber bersama kekasihnya Selena Gomez ketika bercuti di Hawaii

Tatu tersebut kelihatan pada bahagian pinggang sementara satu lagi pada rusuknya.

Portal OMG melaporkan walaupun tidak diketahui apa maksud tatu yang dibuatnya tetapi penyanyi berusia 17 tahun itu telah mengunjungi Israel pada bulan April lalu dia ia dikatakan ada kaitan dengan kunjungannya ke negara tersebut.

Mengikut peraturan di beberapa tempat di Amerika Syarikat, kanak-kanak yang belum mencapai umur 18 tahun tidak dibenarkan membuat tatu pada badan mereka melainkan selepas mendapat kebenaran orang tua masing-masing.

Adakah Justin Bieber ialah YAHUDI? Apa kaitan Justin Bieber dengan negara Israel?Gambar Justin Bieber - Selena Gomez Tak Henti Bercium Di Percutian Hawaii

Penyanyi lagu Baby, Justin Bieber dan kekasihnya Selena Gomez yang sebelum ini menyembunyikan hubungan percintaan mereka akhirnya dihidu oleh media.


Malah hubungan tersebut dikatakan semakin mejadi-jadi ketika pasangan selebriti ini bercuti di Pantai Muai. Mereka dikhabarkan tidak boleh dipisahkan lagi dan sentiasa menunjukkan rasa cinta masing-masing.

Pasangan ini tinggal di sebuah suite mewah di Four Seasons Hotel yang mempunyai tiga bilik tidur dalam satu ruangan.

Dikhabarkan, ketika bermain di pesisiran pantai tersebut Justin dan Selena tidak henti-henti berciuman tanpa menghiraukan aksi tersebut diperhatikan pengunjung pantai.

Selain menghabiskan hari mereka di pantai, pasangan yang sedang mabuk cinta ini dilihat berjalan-jalan dan berpegangan tangan.

Gambar Majlis Pertunangan Elly Mazlein & Azmi Hata.

Ulasan