Azri & Lena AF9 Kantoi Aksi Panas Lucah Di Bali

Betul Ke Azri & Lena AF9 Kantoi Aksi Adegan Panas Lucah Di Bali, Indonesia?

Gosip terkini disebar luas kononnya bekas finalis sebuah program realiti anjuran sebuah televisyen swasta ‘kantoi’ sedang melakukan aksi adegan panas lucah bersama salah seorang lagi bekas pelajar program realiti yang sama di pulau percutian Bali. 

Isu kontroversi yang timbul di beberapa blog hiburan tempatan awal minggu ini seolah menuduh Azri AF9 terlibat dalam adegan panas tersebut bersama Lena AF9 selepas selesai rakaman penggambaran hiburan untuk sebuah rancangan terbitan televisyen swasta ini. Untuk mengetahui kebenaran isu kontroversi apa yang sebenarnya terjadi, wartawan hiburan cuba ambil kesempatan ini bagi menemuramah vokalis Breakfast Band ini. 

Gambar Azri Lena Aksi Lucah Panas Di Bali
 Gambar Azri AF9 Jelaskan Isu Kontroversi Kantoi Aksi Panas Lucah Di Bali

“Tuduhan itu sama sekali tidak benar. Itu hanya fitnah semata-mata yang dilemparkan pada Azri. Azri adalah mangsa keadaan dalam gosip liar yang ditimbulkan oleh blogger hiburan Malaysia.

Hal ini merupakan salah faham. Azri AF9 pun tidak tahu kes ini heboh diperkatakan di Malaysia. Azri AF9 tahu pun selepas Raqib AF9 yang merupakan kawan Azri di Akademi Fantasia telefon semata-mata nak dapatkan kepastian dari mulut Azri AF9 sendiri. Biasalah cerita dari mulut ke mulut, pastinya ada tokok-tambah dan tidak boleh dipercayainya cerita yang didengar.

Siapa Dengki Azri AF9?

Pada hakikat yang sebenarnya bukan seperti yang semua orang sangka. Mungkin ada orang yang dengki dan Azri tidak tahu siapa punya kerja. Tetapi yang lebih penting buat sekarang, Azri tidak mahu memburukkan kepada sesiapa. Azri harap perkara ini tidak diperbesarkan lagi.” kata Azri AF9 dengan sedih.

Ketika ditanya sama ada dia menyesal menjadi artis selebriti setelah isu kontoversi yang menimpa penyanyi berusia 24 tahun ini, Azri menjawab, ”Sebelum menceburi bidang industri hiburan ini, Azri sudah jangka gosip seperti ini akan timbul. Azri tidak menyesal kerana Azri sudah bersiap-sedia untuk menghadapi dugaan sebagai anak seni.

Azri AF9 Nafikan Isu Kantoi Aksi Lucah Dengan Lena AF9Di Bali

Cuma yang membuatkan Azri AF9 kesalkan adalah kerana cerita yang dibawa tidak benar sama sekali. Azri AF9 juga timbul rasa kesian pada keluarganya yang mungkin tersinggung sama akibat kes aksi panas palsu ini. Keluarga ada menasihati Azri berhati-hati-lah dalam pergaulan. Sebab bukan semua orang yang kita kenal itu baik dan rapat itu benar-benar ikhlas mahu berkawan dengan kita.”

Nampaknya dengan semua yang telah dijelaskan oleh Azri AF9 ini menunjukkan dia benar-benar rasa teraniaya. Harapan kami agar penjelasan ini dapat merungkai segala tanggapan buruk masyarakat tentangnya sekaligus membersihkan nama pendatang baru ini dalam bidang seni muzik tanahair. -Gua.

Tengok Video Lena AF9 Seksi Cun Membuat Persembahan Konsert Akademi Fantasia.


Apa komen mohdrohaizad.co.cc - Penulis tidak pasti sama ada isu kontroversi Azri dan Lena AF9 yang dikatakan kantoi dengan aksi adengan panas lucah mereka semasa di Bali adalah benar atau sememangnya gosip liar. Bagaimana ya boleh timbul isu kantoi artis realiti ini? Adakah memang blogger Malaysia sengaja hendak fitnah atau Azri AF9 cuba untuk menyelindung menyembunyikan kisah sebenarnya? Apa-apapun, penulis harap Azri dan Lena AF9 bersabar ya andai gosip khabar angin mereka di Bali ini tidak benar.

Ulasan