Jimmy Shanley, Zahrah Shanley Pilihan Nama Anaknya

Tahukah Anda Yang Jimmy Shanley, Zahrah Shanley Pilihan Nama Anak Perempuannya.

Pengacara popular Malaysia, (Gambar) Jimmy Shanley yang kini sedang berhadapan dengan masalah rumahtangga yang bergolak bersama dengan isterinya (Gambar) Nur Suhaila Eliani Suhaimy menerima kehadiran cahayamata sulung mereka malam Jumaat lalu. Bayi perempuan yang diberi nama (Gambar) Zahrah Shanley itu selamat dilahirkan di Putra Medical Centre, Bukit Rahman Putra, Sungai Buloh, Selangor.

“Selama 31 tahun saya tunggu saat ini untuk memangku anak saya sendiri. Walaupun saya tidak dapat bersamanya menemani isteri sewaktu menjalani tempoh mengandung, namun syukur Alhamdulillah saya sangat sangat bersyukur kerana akhirnya dapat juga melihat anak sendiri.” jelas Jimmy Shanley yang diwawancara oleh sebuah program berita hiburan petang tadi.

Gambar Jimmy Shanley Nikah Nur Suhaila Eliani Suhaimy
Gambar Jimmy Shanley Pilih Nama Anak Perempuannya Zahrah Shanley

Semoga dengan kehadiran Zahrah Shanley dapat menyembuhkan luka yang dialami Jimmy Shanley dan agar perasaan cinta pasangan suami isteri itu bertaut semula dengan kehadiran orang baru dalam keluarga mereka.

Jimmy Shanley dan Nur Suhaila Eliani bernikah di rumah kediaman keluarga perempuan di Sunway Rahman Putera, Sungai Buloh pada 1 Oktober 2010.

Tengok Video Jimmy Shanley Berpelukan Geli-Gelian Bersama Diana DinielleApa Komen mohdrohaizad.co.cc - Penulis dan para peminat seni tanah air ingin mengucapkan TAHNIAH buat Jimmy Shanley dan Nur Suhaila Eliani Suhaimy yang telah menjadi ayah dan ibu. Anak perempuan mereka telah dinamakan Zahrah Shanley. Semoga hubungan Jimmy Shanley bersama isterinya Nur Suhaila Eliani Suhaimy kembali baik ya.

Ulasan