Maharaja Lawak Minggu Ke-10: Video Penuh & Tiada Penyingkiran

Maharaja Lawak Minggu Ke-10: Video Penuh & Tiada Penyingkiran

Jelajah Maharaja Lawak (ML) ke Pulau Pinang nampaknya berakhir dengan tiada penyingkiran peserta Jumaat lalu.

Keputusan Markah Undian Terkini Maharaja Lawak Minggu Ke-10:


Keputusan tiada penyingkiran ini diumumkan oleh salah seorang juri tetap, Saiful Apek meskipun nama R2, Nabil dan Jozan disebut antara tiga peserta yang mendapat undian terendah. Selain tiga peserta ini, Maharaja Lawak minggu ke 10 ini turut menyaksikan persembahan dari Jambu dan Sepah.

Maharaja Lawak yang sepatutnya berakhir mingu ini, telah dilanjutkan kepada tiga minggu tambahan bermula dengan malam ini di Penang International Sports Arena (PISA) di Pulau Pinang, diikuti di Dewan Jubli Perak Sultan Ahmad Shah, Kuantan, Pahang pada 10 Jun dan Dewan Tertutup Majlis Perbandaran Johor Bahru (MPJB), Johor pada 17 Jun ini sebelum final pada 24 Jun 2011.

 Nabil, R2 dan Jozan Mendapat Markah Undian Terendah Minggu Ke-10 Maharaja Lawak

Pengumuman tiga minggu tambahan ini dengan jelajah ini diumumkan oleh hos Maharaja Lawak, AC Mizal pada penghujung minggu ke 9 lalu untuk memberi peluang kepada negeri lain serta orang ramai merasai kehangatan program tersebut.

Selain Saiful Apek, juri tetap Maharaja Lawak lain yang bakal bersama setiap minggu adalah Mamat Khalid dan Ahmad Idham. Program Maharaja Lawak telah berlangsung di Studio Finas, Hulu Klang dan ia disiarkan secara langsung di Astro Warna (saluran 132).

Dibawah ini anda boleh saksikan video penuh Maharaja Lawak Minggu ke-10 youtube secara online. Pada minggu ini tiada penyingkiran tetapi minggu depan confirm ada. Semoga anda enjoy video dibawah. Terima kasih GuaTV.

Maharaja Lawak Minggu Ke-10: Tiada Penyingkiran Diumumkan Oleh Saiful Apek
Maharaja Lawak Minggu Ke-10:Persembahan Kumpulan Jozan Kurang MenyengatMaharaja Lawak Minggu Ke-10:Persembahan Nabil Dihantui Tiru Ciplak Jim CarreyMaharaja Lawak Minggu Ke-10:Persembahan Kumpulan Jambu Yang Maintain BestMaharaja Lawak Minggu Ke-10:Persembahan Kumpulan Sepah Sedikit Meningkat


Maharaja Lawak Minggu Ke-10:Persembahan Kumpulan R2 Mungkin Tersingkir Lagi

Ulasan