Mizz Nina Feat Flo Rida - Take Over (Lirik Lagu Download Video)

Anda Sedang Mencari Mizz Nina Feat Flo Rida - Take Over (Lirik Lagu Download Video)?

Mizz Nina yang sebelum ini memperoleh kejayaan single ‘What You Waiting For’ bersama Colby O’Donis yang mencecah 600 000 download, Mizz Nina terus mengembangkan empayar seninya dengan mengeluarkan single terbaru bersama penyanyi antarabangsa Flo Rida lagu berjudul, Take Over.

Mizz Nina Feat Florida Take Over
 Gambar Mizz Nina Feat Flo Rida - Lagu Take Over

‘Club Can’t Handle Me’ , lagu popular Flo Rida bersama David Guetta pernah dijadikan soundtrack untuk filem Step Up 3D. Setakat hari ini, lagu ‘Club Can’t Handle Me’ telah menerima 82.8 juta viewers di laman youtube. Berdasarkan indikasi ini, kami peminat percaya Mizz Nina mempunyai strategi tertentu untuk kekal relevan sebagai ratu hip hop Asia dalam industri hiburan.

Mizz Nina Ke Miami Jumpa Flo Rida

Kami difahamkan, Mizz Nina telah berangkat ke Miami pada 16 Jun 2011 lepas untuk proses rakaman video klip Take Over bersama Flo Rida di sana. Video klip tersebut akan menerima suntikan elemen Hollywood demi memenuhi pasaran di sana. Sekali dengar, rentak lagu catchy habis, sesuai untuk kaki cucuk langit.

Apa pun, kami sangat bangga dengan Mizz Nina yang kini boleh diibaratkan sama tinggi dengan artis bertaraf antarabangsa. Harap-harap, lagu video klip Take Over meletup sehingga mencapai jutaan viewers. Jangan macam video klip lagu MARILAH Gambit Saifullah yang murahan lagi lucah, sudah!

Klik Sini - Download Video Muzik MP3 Lagu Take Over - Mizz Nina Feat Flo Rida

Tengok Video Youtube Lagu Preview Take Over - Mizz Nina Feat Flo Rida Dibawah:


P/s: Penulis mengucapkan Tahniah buat Mizz Nina yang semakin mendapat sambutan apabila berduet dengan artis luar negara. Terkini Mizz Nina feat Flo Rida pasti bakal gegarkan industri tanah air. Ada lagi tak artis kita yang akan berbuat demikian? Apa-apapun semoga anda semua terhibur dengan video muzik lagu Take Over by Ratu Hiphop Malaysia (Mizz Nina Feat Florida).

Ulasan