Nabil Raja Lawak Nikah Zira? Awek Pramugari Cun Meletup!

Betul Ke Nabil Si Raja Lawak Bakal Nikah Dengan Zira? Yang Merupakan Awek Pramugari Cun Meletup!

Sebelum ini hubungan kekasih cinta Nabil Raja Lawak yang tidak kekal panjang bersama Irma Hasmie, kehidupan peribadi Nabil Raja Lawak semakin menjadi perhatian apabila timbulnya kontroversi gambar ciumnya bersama pelakon Qasha, sekitar November 2010. Sejak itu, Nabil mula bersikap low profile dan kini Nabil cuba mencipta imej semula dalam program tontonan ramai iaitu Maharaja Lawak 2011.

Nabil Nikah Zira
 Gambar Nabil Raja Lawak Bersama Aweknya Zira, Pramugari Cun Meletup!

Hari ini, kami peminat pasti Nabil Raja Lawak ingin mengorak langkahnya semula dan bersikap serius dalam menyemai hubungan cinta. Menurut cerita sumber yang boleh dipercayai malah telah heboh di internet, Nabil Raja Lawak telah pun masuk merisik seorang gadis yang dipercayai bekerja sebagai pramugari untuk dijadikan sebagai teman hidupnya. Gadis tersebut yang lebih dikenali sebagai Zira merupakan awek pramugari yang cun meletup! Patutlah Nabil Raja Lawak pilih untuk menikah Zira berbanding Irma Hasmie.

Klik Sini - Kisah Hidup Usop Wilcha, Kita Bakor Hot FM!

P/s: Jika benar khabar angin gosip Nabil Raja Lawak yang ingin nikah Zira tidak lama lagi, penulis dan para peminat ingin mengucapkan tahniah buat Nabil dan Zira. Kami turut berharap yang Nabil Raja Lawak jangan nakal-nakal dan buat hal lagi!

Ulasan