Nabila Huda Tidak Bersedia Mengandung Hamil Lagi

Cerita Terkini Nabila Huda Tidak Bersedia Mengandung Hamil Lagi?

Selamat melahirkan anak pertamanya, Kheisya Laila, hasil daripada perkhawinannya bersama Zaidy Zailani pada 11 Mei 2010 tahun lalu, pelakon popular Nabila Huda mengakui masih belum bersedia untuk memiliki anak kedua, biarpun Kheisya kini sudah berusia satu tahun sebulan.

Mahu memberikan sepenuh perhatian kepada Kheisya, jelas Nabila dia mahu melihat anaknya itu membesar dihadapannya.

Nabila Huda Beri Perhatian Penuh Kepada Kheisya

"Setakat ini saya masih belum bersedia lagi untuk mempunyai anak kedua. Mungkin juga kerana terlalu sibuk, maka saya tidak yakin boleh memberi perhatian yang cukup jika mempunyai dua orang anak dan saya tidak mahu mereka membesar tanpa perhatian yang cukup daripada saya.

"Lagipun saya mahu beri perhatian lebih pada Kheisya, biarlah dia membesar terlebih dahulu baru saya merancang untuk memberikannya adik.

"Setakat ini Kheisya sudah pandai bercakap, tapi saya tidak sempat bawa dia kemana-mana casting, sebab saya terlalu sibuk. Saya tak kisah sekiranya dia terlibat dalam dunia seni ini, dan kalau boleh saya mahu dia lebih menjurus kearah bidang muzik seperti datuknya,"jelas Nabila.

nabila huda mengandung
 Gambar Nabila Huda Tidak Bersedia Hamil Lagi

Sibuk dilokasi jelas Nabila, ada masanya dia membawa Kheisya ke lokasi penggambaran, namun melihat keadaan Kheisya yang betah bercakap sekarang ini menyukarkannya untuk membawa anaknya itu.

"Karektornya banyak persamaan dengan saya, kami suka bercakap. Biasanya jika terpaksa berlakon diluar Kuala Lumpur saya akan membawanya sekali, tapi sekarang oleh kerana dia petah bercakap, saya tidak boleh membawanya, bimbang mengganggu penggambaran,"jelas Nabila.

Nabila Huda Amal Ilmu Hitam 

Membawakan watak seorang wanita yang mengamalkan ilmu-ilmu hitam dalam drama terbaru lakonannya, Si Jundai, Nabila mengakui ia amat sukar kerana dirinya tidak pernah percaya perkara-perkara seperti itu.

"Saya memegang watak Seri, dan dia merupakan seorang budak yang baik pada asalnya, namun dia kemudiannya terbabit dengan ilmu-ilmu hitam.

"Perkara paling sukar adalah untuk membaca mantera, kerana terlalu panjang dan membuatkan saya tertekan untuk menghafalnya.

"Saya tidak pernah percaya perkara-perkara begini walaupun pada dasarnya saya tahu, ilmu hitam dan bomoh ini masih wujud di zaman ini," luah Nabila. -ManggaOnline


P/s: Penulis tengok Nabila Huda semakin berisi, memang ramailah yang sangka Nabila Huda nak mengandung hamil lagi. Rupa-rupanya Nabila Huda tidak bersedia mengandung hamil lagi sebab ingin memberi tumpuan kepada anaknya Kheisya dan drama lakonan. Nabila Huda semakin kerap berlakon dalam drama seram dan memegang watak-watak jahat antagonis, penulis berdoa semoga Nabila Huda sukses dalam industri seni.

Ulasan