Noh Hujan & Mizz Nina Edar Kad Kahwin

 Akhirnya Noh Hujan & Mizz Nina Telah Edar Kad Kahwin Mereka.

Ikatan pertunangan antara vokalis kumpulan Hujan, Noh Salleh berumur 27 tahun, dan penyanyi Shazrina Azman (Mizz Nina) berumur 31 tahun, yang berlangsung pada 6 November 2010 akan berakhir dengan sebuah ikatan perkahwinan pada 1 Julai 2011 depan.

Tarikh pernikahan itu dipilih bersempena dengan tarikh lahir Nina dimana ia akan berlangsung di rumah keluarganya di Ampang Jaya dengan kehadiran hanya keluarga terdekat sahaja.

Majlis Resepsi Noh Hujan & Mizz Nina Di Double Tree Hotel

Dijangka kira-kira 500 orang tetamu daripada pihak media dan rakan-rakan diundang untuk menghadiri majlis resepsi pada 6 Julai yang akan berlangsung di Double Tree Hotel, Kuala Lumpur pada pukul 8 malam.

Jumaat lalu, media telah menerima kad jemputan perkahwinan berbentuk pakaian Jepun, Kimono bewarna merah jambu, dan warnanya tampak menyerlah.

Kad Kahwin Noh Hujan Mizz Nina
 Gambar Kad Kahwin Noh Hujan & Mizz Nina

Di dalam kad tersebut, tertera nama Nina dan Noh dengan tulisan ala Jepun menunjukkan lambang minat mereka dalam seni Jepun.

Menerusi kad itu juga ia menunjukkan tentang kasih sayang dan keserasian mereka untuk terus menjadi teman sehidup semati.

Majlis Sambut Menantu Mizz Nina Di Miri Sarawak

Sementara itu, resepsi untuk keluarga dan tetamu-tetamu kehormat akan diadakan pada 3 Julai di Hotel Shangri-La, manakala majlis sambut menantu (sebelah lelaki) akan diadakan di Miri, Sarak, pada 15 Julai depan.

Gambar Nikah Noh Hujan Mizz Nina
 Gambar Noh Hujan & Mizz Nina Saat Bahagia

Pasangan itu akan mengenakan pakaian pengantin rekaan pereka fesyen terkenal seperti Lady Jane, Saiful Baharim dan Micheal Ong.

Pihak lelaki telah bersetuju untuk memberi wang hantaran kepada Nina sebanyak RM11,000 dan mas kahwin pula sebanyak RM888.88.


P/s: Tahniah penulis dan para peminat ucapkan kepada Noh Hujan dan Mizz Nina yang bakal berkahwin. Cantik kad kahwin yang diedarkan Noh Hujan dan Mizz Nina.. Ala-ala cute comel awek jepun.

- Noh Hujan & Mizz Nina Edar Kad Kahwin -

Ulasan