Wardina Saffiyah Sokong Perhimpunan Bersih?

Betul Ke Pelakon Pengacara Popular Wardina Saffiyah Sokong Perhimpunan Bersih?

Pengacara Wardina Safiyyah, 32 tahun, amat kecewa apabila dikaitkan terlibat dengan pertubuhan politik termasuklah menyokong perhimpunan Gabungan Pilihan Raya Bersih dan Adil (Bersih).

Wardina Safiyyah berkata, imejnya tercemar apabila terdapat blog-blog tertentu yang mendakwa dia menyokong gerakan Bersih 2.0 berkenaan sehingga menjejaskan reputasinya apabila banyak pihak yang mempersoalkan perbuatan Wardina Safiyyah itu.

“Saya amat kecewa. Saya tidak terlibat dengan mana-mana pertubuhan haram. Ini semua salah faham pihak-pihak tertentu,” kata Wardina Safiyyah kepada wartawan ketika dihubungi di sini, Selasa.

Gambar Wardina Saffiyah Sokong Bersih 2.0
Gambar Wardina Saffiyah Jelitawan Muslimah Bertudung

Selain itu jelas Wardina Safiyyah dia akan mengadakan sidang media tergempar, Rabu (esok) di Kelab Darul Ehsan, Ampang dekat sini pukul 9 pagi bagi menjelaskan pendirian Wardina Safiyyah berhubung tuduhan palsu itu.

“Esok saya akan terangkan kepada pihak media mengenai dakwaan yang diperkatakan kepada saya,” ujar Wardina Safiyyah dengan nada sedih.

Jelas Wardina Safiyyah, selama ini dia banyak keluar masuk institusi pengajian tinggi tempatan untuk memberi motivasi dan inspirasi kepada para pelajar agar menjadi individu yang berguna sebaliknya tindakannya itu cuba dimanipulasikan.

“Apabila orang memberi reaksi yang buruk kepada saya, saya perlu menjelaskannya. Kerana perkara ini benar-benar mencemarkan nama baik saya,” kata Wardina Safiyyah mengakhiri temubual.

 Tengok Koleksi Gambar Video Wardina Saffiyah Seksi Dengan Gaya Tersendiri


Apa Komen mohdrohaizad.co.cc - Penulis tidak pasti blog-blog mana yang menyebarkan berita palsu yang Wardina Saffiyah sokong Perhimpunan Bersih 2.0. Adakah Wardina Saffiyah benar-benar sokong atau cuba untuk menafikannya kerana ada tekanan pihak lain? Siapa tahu kan? Apa-apa pun penulis harap Wardina Saffiyah bersabar dan tabah ya. Yalah, periuk rezeki keselamatan keluarga kena jaga juga Wardina Saffiyah.

Ulasan