Ahmad Al Ghazali Ikut Maia Estianty - Anak Sulung Ahmad Dhani

Betul Ke Ahmad Al Ghazali Ikut Maia Estianty - Anak Sulung Ahmad Dhani?

Betul ke anak sulung Ahmad Dhani, Ahmad Al Ghazali, dilaporkan memilih untuk tinggal dengan ibunya, Maia Estianty. Begitu berita terkini mengenai anak artis selebriti paling sensasi negara Indonesia, Ahmad Dhani. Walaubagaimanapun Ahmad Dhani dengan tegas menafikan dakwaan tersebut. Berita itu bohong. Ia hanya rekaan. Al masih di bawah jagaan saya, kalau tidak percaya boleh datang ke rumah, tegas Ahmad Dhani.

Gambar Ahmad Al Ghazali Anak Sulung Ahmad Dhani Yang Dikatakan Ikut Ibunya Maia Estianty
 Gambar Ahmad Al Ghazali Anak Sulung Ahmad Dhani Yang Dikatakan Ikut Ibunya Maia Estianty

Sementara Ahmad Dhani sudah memberi komen, soalan yang sama sengaja diajukan kepada 'isteri baharu' Dhani iaitu Mulan. Penyanyi tersebut bagaimanapun tidak memberi sebarang komen. Sebaliknya dia lebih senang bercerita tentang perancangan untuk dia memberi fokus beribadat sepanjang bulan Ramadan nanti.

Bulan puasa itu auranya harus lebih baik. Ibadat juga harus lebih baik. Bulan puasa ini saya akan menghabiskan lebih banyak masa dengan keluarga dan meningkatkan amalan saya, kata Ahmad Dhani yang langsung tidak menjawab soalan tentang Al yang kini tinggal bersama Maia diajukan kepadanya. -Kosmo.

Tengok Video Maia Estianty Seksi Hot - Lagu Ingat Kamu Buat Anaknya Ahmad Al Ghazali.

mohdrohaizad.com - Eloklah Ahmad Al Ghazali ikut ibunya Maia Estianty, Ahmad Dhani masih berkeras untuk menghalang anak sulungnya itu bermesra kembali bersama ibu yang melahirkannya.

Ulasan